Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csók előtti félelem mikor múlik el? Csak akkor, amikor megtörténik?
Figyelt kérdés
Szóval, van barátom, és rettegek az első csókomtól, mivel én még soha nem csináltam, semmi tapasztalat..Hogy lehetne enyhiteni ezt a félelmet? Segitsetek Légyszii!15/L2011. júl. 18. 11:48
11/16 A kérdező kommentje:
mi a te keresztneved?
2011. júl. 18. 13:33
12/16 anonim válasza:
Én 15 évesen csókolóztam először és előtte 2 évig volt barátom(akkor szakítottunk).De mivel szakítottunk ezért a suliban odajött hozzám a legjobb pasibarátom.Délután elhívott "randizni".Nagyon féltem mivel meg akart csókolni.Elment a 90%-ig én meg megtettem a maradék 10%-ot.
Szóval tudni fogod mit kell csinálni mikor eljön az ideje.:)
13/16 anonim válasza:
én kérdeztem, előbb te válaszolj, aztán én :D
14/16 A kérdező kommentje:
noémi, de nem hinném hogy te lennél a barátom:DD
és neked?
2011. júl. 18. 15:17
15/16 anonim válasza:
jó, köszi megnyugodtam :) , am Bence
16/16 anonim válasza:
Ne parázz, nem kell félned semmitől. Majd adja magát a helyzet, és rá fogsz érezni :)
Én 17 voltam, amikor először csókolóztam, kicsit izgultam, de felesleges volt. A szervezeted tudni fogja, mi a teendő, csak engedd el magad, ne görcsölj rajta.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!