Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellaposodott. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Két és fél éve vagyunk együtt. Én 21 ő 23 éves. Szeretjük egymást...nem tudunk a másik nélkül meglenni. Mégis sokszor úgy érzem túl nagy a csend körülöttünk. Alig beszélgetünk. Gondoltuk, hogy ha ritkábban beszélünk akkor lesz mondanivalónk a másik számára...de nem...ugyan az a kínos csend van sokszor. Mit tehetnék? Nem akarok egy nap arra ébredni, hogy elveszítettem őt!
2009. ápr. 2. 01:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én befejezném minél előbb. Gondolkodj!!!Mi lesz veletek mondjuk 20 év múlva?! Ha nincs miről beszélnetek, az azt jelenti, hogy nincs közös témátok, ha nincs közös témátok, akkor meg mihez is ragaszkodtok olyan nagyon?!
2009. ápr. 2. 08:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek , tervezz programokat! Menjetek olyanra is, ahová nem szoktatok! Jazz koncert, kirándulás a barátokkal erdőbe, főzéssel, kiállítás, táncbemutató.

Lesz miről beszélni

OLVAss utána a kedvenc témáinak! Íratkozzatok be valahova: arab nyeltanfolyam, tiffany készítés.

Természetes, hogy a kezdeti ismerkedés után kecsit leszállt a dolog. Járjatok össze a barátokkal!

2009. ápr. 2. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem kell feltétlen szakítani, ha szeretik egymást. További közös programokat kell szervezni, ami feldobja a kapcsolatot, amiről "lehet2 beszélni. Ha ezután sem megy, akkor lehetséges, hogy valóban itt a vége, akkor bele kell törődni.
2009. ápr. 2. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!