Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha hasonló az alakom?
Inkább reniéhez hasonlít de ezen a képen Vecáéhoz jobban hasonlít.
csak nekem a combom egy nagyon kicsit nagyobb. Nagyon szar ez az alak??:/
Magadról tegyél fel képet, mert ez így egy nagy SH-I-T!
u.i.: A képeken jó nők vannak.
Vecának nagyon vékony karjai és hosszú lába van,úgymond nincs neki dereka,mert egybe van az egész törzse,viszont van melle is.
Ehhez képest Reni meg igazi kis töltött galamb,szóval ha a kettőből összegyúrva olyan az alakod,mint nekik,akkor rendben vagy :)
Hát én is így nézek ki. a 158 centimmel.. De lefosom. Lesz akinek tetszik lesz akinek nem. És valószínűleg pont telibefosom azt aki barbi babát szeretne magának. Így is alig eszek, régen sportoltam de tönkre mentek a térdeim és a könyököm. Szóval ez van. Nekem sem egy adonisz istenállat kell, hanem egy normális férfi.
Szerintem pont ne foglalkozz senki véleményével. Akinek tetszik az úgyis mutatni fogja, akinek meg nem az meg úgysem fog nyomulni... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!