Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tenni-e?
Az a lényeg, hogy van barátja barátnőmnek akit nagyon szeret, meg nagyon várta már h együtt
legyenek de most egy nap furcsán viselkedett
vele a pasi. Nem úgy mint eddig, mondjuk tegnap
este lehet, hogy volt a srác bulizni. És összevesztek valamin. Ma
megismert b.nőm egy másik srácot abba a suliba
fog járni ahova a másik srác jár.
De ő csak tetszik barátnőmnek, viszont rá is gondol. Össze van zavarodva és nem tudja, hogy mit csináljon. :/
(ha valami nem világos kérdezzetek :) )
A furcsán az mit jelent? Mert ha a buliban megcsalta akkor tényleg volt oka furcsán viselkedni....vagy csak másnapos volt....
Szerintem próbáljanak meg kibékülni valahogy és mindent elmondani egymásnak :)
De ha ez nem megy akkor próbáljon meg beleszeretni a másik srácba és jöjjenek össze.
én ezt tenném a helyében :) de tegye amit a szíve diktál :)
Hát barátnőm úgy gondolja, hogy megcsalta, mert mikor rákérdezett akkor a srác egyből másfelé terelte a szót meg egyből lelépett facebookról.
Én is azt mondtam neki, hogy próbáljon közeledni a másik fiú felé :)
ja meg a pasijával már előtte sokszór szakítottak. Elvileg azért mert a barárnőm nem egy városban laktak hanem 380 km-el arrébb :/
380 km ?? nemértem miröl beszélünk akkor.. :s a távkapcsolatokban nem lehetnek annyira őszinték az emberek. ha meg is csalta honnan a francbol derülhetne ki??
sztem beszéljen minnél többet az "új sráccal" ismerkedjenek aztán meglátják milesz. de ha megcsalta a fiuja én tuti nem hagynám ki a "lehetőséget" főleg 380km messzeségböl
Mit kellene tenni-e?
Ez a kérdés lenni magyar-e? Vagy te lenni hüly-e? xD
Egyébként ugyan ez van, csak nálunk a barátom barátnőjének a kutyája megkergetett egy macskát, erre a barátnom barátnőjének szomszédja rálőtt a nagyapja katonatársának felettesének puskájával. Erre a kutya nagyon megharagudott, és megharapta a szomszéd nagypja katonatársának a feleségének a barátnőjének a bokáját, ezért a Piri elküldte a szomszéd falu melletti településhez közeli város hentes mellett dolgozó állatorvosához a kutyát, hogy altassák el.
(ha valami nem világos kérdezzetek :) )
2.válaszoló: Megbeszéltem a barátnőmmel, hogy kiírom a kérdést itt remélve, hogy értelmes válaszokat kapok... Mert ő se tudja, hogy mit csináljon....
3.válaszoló: ami most történt velük az már akkor történt amikor b.nőm oda költözött...
4.válaszoló: te pedig ha nincs értelmes hozzászólásod, csak másokat kritizálsz akkor ne írj... Senki se kérte... Gondolom ez az idióta viselkedés abból következik, hogy valami családi traumád volt kicsi ként és ezért szekálsz vagy egy nyomi vagy aki azt hiszi, hogy ezzel jobb lesz. Vagy netántalán egy egoista beképzelt "rosszfiú" vagy aki ezzel "menő" lehet...
4.válaszoló: egyébként most őszintén abba belegondoltál, hogy esetleg diszlexiás vagyok?! És ezért nincs tökéletes helyesírásom!?
Gondolom nem... Téged nem érdekelnek mások bajai... Akkor viszont nem értem, hogy minek regisztráltál erre az oldalra...
Őszintén, hány éves vagy? -.-'
34 Éves vagyok, egy orvosi diplomával, és egy felsőfokú katonai végzettséggel.
Nem is gondoltam abba bele, hogy diszlexiás is lehetsz, ugyanis nem kevered a betűket, csak szimplán nem figyelsz a helyesírásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!