Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményetek szerint létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint létezik fiú-lány közötti barátság?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik, viszont ez egyáltalán nem olyan barátság, mint amilyen 2 fiú vagy 2 lány között alakul ki. A felek azért kedvelik a másik társaságát, mert velük kicsit más beszélgetni, szórakozni. (Ezért ritka, h egy plázacica barátot lásson egy fiúban - nem akar felvenni fiús tulajdonságokat)Persze gyakran a barátságból lesz a legmélyebb szerelem, de a barátság meg is maradhat, ha kicsit lazábban vesszük. Ha viszont már érezzük, h túlságosan hiányzik és rossz nélküle, ott már több van.
2011. júl. 16. 22:30
 12/18 anonim ***** válasza:

ma 22:27

Igazad van, bocs, rosszul fogalmaztam. Nem abban az értelemben kell felnőni hozzá, hogy hány évesek vagyunk, hanem érettebb gondolkozás kell hozzá, hogy egy ilyen baráti kapcsolat nemcsak hogy létrejöjjön, hanem fenn is maradjon.

2011. júl. 16. 22:37
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyértelműen igen! Én 2 éve vagyok egyben:)

22/f

2011. júl. 16. 22:43
 14/18 anonim válasza:
Létezik, és nem csak akkor ha bejön a csaj : ) 15/F
2011. júl. 16. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:37"

Így már egészen más ;)

2011. júl. 16. 23:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez csak atmeneti allapot. Elobb-utobb legalabb az egyik tobbet akar majd.
2011. júl. 16. 23:38
 17/18 bableves98 válasza:
persze hogy létezik! én lány vagyok és nagyon sok fiú barátom van.. de ojan hülyeség hogy attol hogy egy lánynak egy fiú haverja van máris aztkell hinni hogy szerelmesek...-.-"
2011. dec. 28. 19:52
 18/18 anonim válasza:
Van is nincs is... addig van míg a fiú / lány nem szeret a másikba és ha már elkezd beszélgetni egyik a másikkal jön a legyunk barátok duma és a fiúk nem csak a nemiszervukkel gondolkoznak
2013. aug. 16. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!