Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csendesebb lány jön be nektek vagy az igazi plázacica stílus?
Úgy értem olyan lányt bírtok jobban aki csendes, rendes csaj,jól tanul,barátkozós vagy inkább a csinibabákra buktok, akik (tisztelet a kivételnek)napjainkban nem értenek máshoz csak a pénzköltéshez , pasizáshoz, bevállalósabbak?
Egyik típus sem baj ha nektek az tetszik, de írjatok komot h miért jön be, és kort légyszi:)
köszi:)
Előző vagyok. Igen, értem mire célzol...Igazából én sem az ilyen túlsminkelt cicababákat szeretem, akiken kb minden mű. Én az oylan lányokat szeretem, akik kedvesek, érettek, lehet velük beszélgetni mindenről, viszont viccelődni is néha, odaadóak, azért legyenek csinosak is (számomra legalábbis, mindenkinek más tetszik)...és ennyi. De volt nálam olyan is, hogy külsőre először kicsit sem tetszett egy lány, aztána hogy megismertem hirtelen azon kaptam magam, hogy ő a legszebb lány a világon számomra...szóval a belső igenis megváltoztathatja azt, ha nem annyira jön be egy lány külsőre;)
18/F
Előző vagyok
Nekem mondjuk abból több volt, hogy valakiről első ránézésre jó dolgokat gondoltam, és kiderült, hogy milyen embert valójában....
Egyim sem.Nekem a vagány csajok jönnek be.Legyen humora(ez a legfontosabb) legyen inteligens,de legyen tartása,és áljon ki magáért(akár fizikailag is).
Külsőre pedig emelkedjen ki a tömegből öltözködésileg.A személyes ideálom egy vörös/szőke (természetes) kékszemű,nálam egy fél fejjel alacsonyabb,átlag testalkatú csaj slikpnotos pulcsiban,feszülős naciban és acélbetétesben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!