Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakinek a megszállottjává vállni? Vagy ez a szerelem?
Van barátom, 2 hónapja vagyunk együtt. Úgy érzem, annyira szeretem, hogy megőrülök, ha nem találkozhatok vele egy napot.
Olyan érzésem is van, hogy már szinte a rajongója vagyok. Sokszor kapom magam azon, hogy azon elmélkedek, mennyire aranyos, stb.
ez természetes, pláne fiatal korban, a kapcsolat elején :) idővel egy kicsit majd lejjebb hagy ez az állapot de épp csak annyira h másra is tudj figyelni :D
mindaddig nincs káros hatása amíg nem akaszkodsz rá a barátodra és nem hanyagolod el a barátaid.
Nem csak fiatal korban és nem csak a kapcsolat elején van ilyen.
Én 22 vagyok és 1 éve szó szerint rajongunk egymásért a barátnőmmel. Kb mint a kérdező. Viszont az igaz, hogy nem szabad túlzásba vinni, mert bármi lehet akkormeg nagyot csattan az ember, sajnos manapság erre is kell gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!