Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ez nagyon cikis? Annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez nagyon cikis? Annyira féltem.

Figyelt kérdés
Mentem haza kézi edzésről, és oda jár az a fiú, aki nekem tetszik, és indultam ki az ajtón, és a pálya mellett egy kocsmázó van, ahonnan pár fiatal kijött és mikor iindultam ki , odajöttek és elkezdtek piszkálni, hogy igyak velük egy sört meg fogdostak is (iszonyatosan megijedtem) és pont jött ki az a fiú aki tetszik, 4évvel idősebb mint én (én 15vagyok) és megvédett és elküldte őket . nagyon örültem neki meg sztem tök aranyos volt tőle, de ez rám nézve, vagyis én úgy érzem hogy ciki, hogy nem tudtam magam megvédeni, és ő segített. szerintetek ciki, hogy ő "segített"? mert én úgy tudom hogy ezt nem szeretik a fiúk, ha a lány ilyen "szerencsétlen" és meg kell védeni... :S
2011. júl. 15. 22:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
dehogy, egyáltalán nem ciki, sőt :)
2011. júl. 15. 23:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is megtettem volna, egyáltalán nem tartanám cikinek a lány részéről ;)

21/f

2011. júl. 16. 00:04
 13/20 anonim ***** válasza:
hányszor írod ki ugyanazt a kérdést..
2011. júl. 16. 16:49
 14/20 anonim válasza:
én lány vagyok de ez nagyon nem ciki:) örülj neki mert igy tudod hogy nem vagy közömbös számára:) és jót nevethettek ezen :D legyél rá b
2011. júl. 20. 12:00
 15/20 anonim válasza:
lány vagyok de nem ciki ez:) legyél rá büszke mert igy legalább a tudtodra adta hogy nem vagy számára közömbös vagyis valamennyire érdekled:D ez jó dolog..és tényleg a fiuk azt szeretik ha megvédhetik a lányt mert igy ök a macsók..és ha baja lenne ezzel akkor ott hagyott volna és nem segitett volna:)
2011. júl. 20. 12:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Pont ezt szeretik a fiúk!
2011. júl. 20. 12:05
 17/20 anonim ***** válasza:

32/f

butaság.. ez nem ciki.. azoknak a srácoknak ciki akik közrefogtak hogy ennyire buták és tuskók.Nem született minden nő amazonnak.a srác pedig kapjon 2 hatalmas puszit az arcára.hidd el értékelni fogja.És ez 1 szép kezdet a barátságra..csak barátságra..semmi többre egyenlőre.

2011. júl. 20. 12:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát egyáltalán nem ciki. Szívesen tehette azt amit tett:) Mindenesetre egy 19 éves nem hiszem hogy foglalkozni fog veled... már a kérdésből is kiindulva... mindenesetre sok sikert!
2011. júl. 20. 13:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát én lennék a legboldogabb a világon, ha a kiszemeltem megvédene egy ilyen helyzetben :) NAgyon örülnék neki.

Nem ciki!!!

2011. júl. 20. 15:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem olyan sok az a négy év!

A lányok hamarabb érnek.

Szerintem startolj rá!

2011. júl. 20. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!