Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal elég nagy gondok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal elég nagy gondok vannak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy fenn van egy társkeresőn és más lány nevében írok rá. Természetesen leadja a szépet, jót, érdeklődik a lány után, áll a kukija már. Na most... A lényeget megtudtam. Szakítok vele 100%. Mégis kíváncsi vagyok és mondta, hogy vegyem fel msn-re. Szerintetek?
2011. júl. 15. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én még mindig tartom magam az első válaszomhoz.

Ne te érezd már magad kellemetlenül azért mert egy ilyen gerinctelen, tuskó pasid van! Ez az ember után nem szabad egy könnycseppet sem ejteni-egyszerűen nem érdemel meg téged!!!!!!!!!!!!!!

Hagyd ott a fenébe és mutasd meg mennyivel boldogabb lesz az életed NÉLKÜLE!!!!!!

2011. júl. 15. 21:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Mindennek elfog mondani.:( Az a baj, hogy tényleg ez volt az utolsó csepp. Nagyon sok mindent eltűrtem neki. Többek között azt is, hogy míg vele voltam(együtt is éltünk) tönkrezúzta az önbecsülésem. Igen. Tudom. Ehhez kell egy hülye is, aki hagyja. Hát most nem fogom! Eldöntöttem, hogy szakítok vele mindenképp, én Boldog akarok lenni és nem bolond, valamint egy megcsalt hülye, akit játékszernek tekintenek.
2011. júl. 15. 21:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez a beszéd!!!!! Ne hagyd magad meggyőzni, vagy hogy kimagyarázza magát, mert egy ilyen ember mellett SOSE leszel boldog, állandóan át fog verni!!!!

Szakíts vele-légy erős!!!!! :) és legfőképpen légy nagyon boldog:)))

(első)

2011. júl. 15. 21:19
 14/20 A kérdező kommentje:
Ha még találok is valaki mást, tudom, hogy mit fog gondolni rólam. Túlságosan is szeretem. Minden hülyének elfog mondani, az új barátomat pedig minden szerencsétlennek. És röhögni fog, hogy kinél kötöttem ki. És látjátok? Ennyire szeretem, hogy foglalkozok ezzel.:/
 15/20 anonim ***** válasza:

Erre egyértelmű, hogy nincs bocsánat.

DE!

Mi van ha te pasid is ilyen állandóan hódítós fajta, akinek csak arra van szüksége, hogy tudja, hogy még mindig el tudja különböző lányoknak csavarni a fejét.Ez egyáltalán nem mentség neki, mert az isten mentsen meg az ilyen csávóktól.

Szerintem is vedd fel msn-re, és egy pár üzengetés után, dobd fel, hogy talizhatnátok, és akkor mehet a lebuktatás.

Kit érdekel, hogy, hogy aláz meg.Ebben a helyzetbe, ne, hogy már ő legyen felháborodva!!!???Na..Szépen elé állsz, megmondod, hogy egy büdös paraszt, azt az életben többet nem kommunikálsz vele..Még, hogy rossz húzás tőled..és az nem, hogy fűvel fával meg csal??

Én ezt csinálnám..

16/20 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm, nagyon aranyos vagy és sokat segítettek a szavaid!:):)
2011. júl. 15. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:

figyi-kit érdekel, hogy minek, kinek mond el téged szakítás után????? mit foglalkozol vele!!! Van szégyelnivalód? Te csináltál ilyet? Megcsaltad? Megaláztad?

NEM

Hát akkor???!!!! Neki nagyobb "hírt" lehetne keríteni azzal, hogy mekkora egy gerinctelen féreg....

Legyen tartásod!!!! Szakíts vele, és onnantól kezdve csak a saját MAGAD boldogságát keresd!!!

Ha meg híresztel rólad valamit....én egyszerűen röhögnék és sz*rnék bele a hülye fejébe!!!

(elsö)

2011. júl. 15. 21:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon nektek, remélem elég erős tudok lenni, hogy lássam, mit is gondol rólam valójában, valamint, hogy ír le mézes-mázas szavakat egy másik lánynak a SZERELMEM!:(( Na meg, hogy elcsaljam egy randira, bár most dolgozik Angliában és csak szeptemberben jön haza. Akkor tudna csak a csajjal(vagyis velem) összefutni. Addig nem tudom, hogy bírom ki.:(:(
2011. júl. 15. 22:46
 19/20 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=o-bpD6yQB6Q

"Csak boldog akarok lenni, ez ellen nem tehet senki..."

Mikor nyomorultnak érzem magam, ez mindig megnevettet. Lehet, hogy hülye vagyok :D

2011. júl. 16. 19:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi szépen. Bírom őket nagyon amúgy is!:)
2011. júl. 17. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!