Gondok vannak a barátommal. Mit tegyek?
A barátom idegesebb típus,sok dolgon felhúzza magát,hülyeségeken is.(Ő mondta,én nem láttam még nagyon idegesnek) Haggyuk miért lett ilyen,de szeretném,ha nyugodtabb lenne..(Amúgy szerencsére nem tör-zúz,nem is kiabál,és soha nem emelte meg akár a kezét felém..)
Mit tegyek vele? Nem akarom,hogy mindig idegeskedjen.:S Beszéljek talán vele arról,ami miatt ez az egész elkezdődött?(Bár,nem hiszem,hogy annyira beszélni akarna erről..)Vagy kérjem meg,hogy legalább egyszer menjen el egy pszichológushoz?Hátha jobb lenne.
Csak jót szeretnék neki..Tanácsotokat kérem!
Köszönöm,hát igen,szerintem ezt fogom tenni..
Amúgy szerintem nem pszichiáter kéne,hanem pszichológus,ha nem lesz jobb a helyzet.
Azért mondtam a pszichológust,mert nekem a pszichiáter erős szó..nem értek ehhez,de szerintem súlyosabb ügyekhez kell a pszichiáter.
Amúgy,beszélgettünk erről az egészről,meg tudom miért lett ideges típus.(Amit egyébként előttem nem igazán mutat)
És,szerintem megérti,hogy változtatnia kell,ne idegeskedjen. :)
Kedves kérdező!
A különbség az annyi, hogy a pszichiáter orvos. A pszichológus nem az. Érted te ezt? Nem erősebb, hanem okosabb. Te magad sem a nőgyógyászati osztály portásához mész, ha bajod van, mégha nem is halálos, hanem nőgyógyász orvoshoz. Persze pasinak elég a pedellus is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!