Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam a tudtára?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam meg egy fiúnak, hogy többet érzek iránta mint barátság?
2011. júl. 15. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. júl. 15. 19:17
 2/11 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk mind a ketten.
2011. júl. 15. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:
bökd meg facebookon...
2011. júl. 15. 19:49
 4/11 A kérdező kommentje:
De persze nem hiszem hogy az lenne a legjobb megoldás.
2011. júl. 16. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt érezned kell, hogy neki bejössz-e.. Ezt az ember el tudja dönteni... Mosolyogj rá és legyél kedves. Ha megvan a megfelelő pillanat (kettesben vagytok és nem zavar senki), akkor beszélgessetek intimebb dolgokról, de nem hiszem, h neked kellene kezdeményezni.. Ha tetszel neki, szerintem várd meg, míg a tuttodra adja.
2011. júl. 18. 09:03
 6/11 Rachel Green ***** válasza:
szerintem nem kell megmondani, csak éreztetni. :) ha elmondod neki,lehet megijed:) én inkább éreztetném :)
2011. júl. 18. 09:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rá s ha vissza mosolyog,akkor már kedvel. Vagy legyél figyelmes...nem szavakkal kell a tudtára adni,és ha nem lesznek ezek a jelek kölcsönösek akkor sajnos el kell feledned:(
2011. júl. 18. 10:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát én úgy gondolom adok neki jeleket, de kapok is úgy érzem. Sokat szoktunk flörtölni, nem is keveset sokat mosolygunk nevetünk egymásra és olyankor olyan jó érzés. Már régóta várom, hogy lépjen, de sajnos még nem lépett.
2011. júl. 18. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:
előző: akkor nyert ügyed van :) lehet ha fél lépni ezért szerintem ezt beszéljlétek meg..afelől nem kell aggódj hogy tetszessze neki vagy sem mert ezek a jelek mind arra utalnak hogy igen,vagy hivd el fagyizni vagy ilyensmi pl: most nyilt a sarkon egy fagyizo,nincs kedved megnézni milyen náluk a fagyi..ez nekem bevált:D
2011. júl. 19. 11:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen én is úgy látnom sajna nekem kell lépnem jobb lett volna ha nem, de mindedj. Én is kicsit félős vagyok sajna úgyh nem tudom mit csináljak de sztem beszélek vele és jobban éreztetem vele, hogy mit érzek.
2011. júl. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!