Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire félénk egy pasi?
Az osztályba járt egy nagyon helyes fiú. :))
Szerelmes vagyok belé. :$
Az a baj, hogy nagyon félénk és szótlan, meg nem az a közösségi típus. :(((
Amikor odamentem hozzá, váltunk két szót, vagy elmegy. :P
Ha csoportban csak mi lányok megyünk oda akkor is így van. :O :O
Viszont barátnőmnek sikerült közelebb férkőznie, ehhez sok türelem kellett, és megkérdezte tőle, melyik lány tetszik neki az osztályból, azt mondta, hogy senki. *_*
Most mit tegyek? :(( Elég sok lánynak bejön a fiú. ×_×
Kell nekem ez a pasi. :/
Mintha a sógoromat írtad volna le.Ugyanilyen 16 éves.
Teljesen el van magában,beszélgetni vele szinte lehetetlen.Igen,nem ennyit tud beszélni.
Tanul dvd-zik,eszik,ennyi.Se barátok,semmi.Osztály legjobb tanulója.
És igen,jól írta az egyik válaszoló.Nincs apai példaképe.
Menj át hozzájuk,vagy beszélj meg vele valami korrepetálást.
Utolsó vok.
A telefon nem jó ötlet.Sógorom úgy veszi fel,hogy nem szól bele.Kicsinál vele.
hány éves vagy?
amúgy tényleg mi tetszik benne annyira?csak azért jön be mert jól néz ki?
És ez tetszik? :D
Nem baj majd beszéltek hetente 2 mondatot, biztos jó lesz.
07-15 17:30
Akkor még talán nem rontotta meg ez a mai fészbúkos hány@dék, hogy mindent osszál meg add ki magad és élj a neten!
Amúgy meg mi a vonzó a csávóban? Nem is ismered, nem is beszéltél vele. Csak a külseje vonz? Az ilyen vonzalomból dugás és felültetés könnyen kisülhet.
Ha fiatalok vagytok akkor a csávó még az érésnek egy korai szakaszában van, és nem olyan merész, bár biztos érdeklik a lányok, vagy a fiúk. :D
Ha odamész hozzá, hogy "Akarsz a fiúm lenni?", és nem szalad el akkor is lehet hogy némán fogtok együtt lenni, mert ez a csávó ilyen szempontból életképtelen még.
Szerintem keresd meg mi vonz benne annyira és jöjj rá, hogy nem is annyira vonzó az, így már nem fog érdekelni. :) Probléma megúszva. :D
Hány éves vagy amúgy?
16 és a fiú és 16 éves.
Egyszerűen tetszik és kész! :)))
tegnap 09:36
Á, igen! Ez tipikusan női logika! :) Nézz a vágyaid mögé és próbáld megérteni magad! Hátha segít, és nem fogsz csalódni. :)
Amúgy a srácnak meg mondd a szemébe hogy mit akarsz tőle! Ha szeretnéd majd hogy megfektessen akkor ezt is emeld ki a részletek tagolásánál. :) Szerintem a csávó vagy elmosolyodik és örülni fog, vagy hazafut anyucihoz! :)
Azt viszont ajánlanám, hogy ismerd meg őt mielőtt teljesen elolvadsz tőle! Sok csalódás érhet fiatalon, főképp az ilyen naivitás miatt. :)
07-18 09:36
Na mi lett? Megvolt már a srác?
....Bár engem nézett volna ki egy 16 éves csaj!!!! :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!