Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ennyire félénk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire félénk egy pasi?

Figyelt kérdés

Az osztályba járt egy nagyon helyes fiú. :))

Szerelmes vagyok belé. :$

Az a baj, hogy nagyon félénk és szótlan, meg nem az a közösségi típus. :(((

Amikor odamentem hozzá, váltunk két szót, vagy elmegy. :P

Ha csoportban csak mi lányok megyünk oda akkor is így van. :O :O

Viszont barátnőmnek sikerült közelebb férkőznie, ehhez sok türelem kellett, és megkérdezte tőle, melyik lány tetszik neki az osztályból, azt mondta, hogy senki. *_*

Most mit tegyek? :(( Elég sok lánynak bejön a fiú. ×_×

Kell nekem ez a pasi. :/

2011. júl. 15. 17:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
de gondolom telefonja van:) próbáld meg azt megszerezni...
2011. júl. 15. 17:35
 12/20 anonim ***** válasza:

Mintha a sógoromat írtad volna le.Ugyanilyen 16 éves.

Teljesen el van magában,beszélgetni vele szinte lehetetlen.Igen,nem ennyit tud beszélni.

Tanul dvd-zik,eszik,ennyi.Se barátok,semmi.Osztály legjobb tanulója.

És igen,jól írta az egyik válaszoló.Nincs apai példaképe.

Menj át hozzájuk,vagy beszélj meg vele valami korrepetálást.

2011. júl. 15. 17:50
 13/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vok.

A telefon nem jó ötlet.Sógorom úgy veszi fel,hogy nem szól bele.Kicsinál vele.

2011. júl. 15. 17:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Még is miért tetszik annyi lánynak?Mi tetszik rajta?Ennyit számítana a külső a lányoknak?
2011. júl. 15. 17:59
 15/20 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

amúgy tényleg mi tetszik benne annyira?csak azért jön be mert jól néz ki?

2011. júl. 15. 18:13
 16/20 anonim ***** válasza:

És ez tetszik? :D

Nem baj majd beszéltek hetente 2 mondatot, biztos jó lesz.

2011. júl. 15. 20:45
 17/20 anonim ***** válasza:

07-15 17:30

Akkor még talán nem rontotta meg ez a mai fészbúkos hány@dék, hogy mindent osszál meg add ki magad és élj a neten!

Amúgy meg mi a vonzó a csávóban? Nem is ismered, nem is beszéltél vele. Csak a külseje vonz? Az ilyen vonzalomból dugás és felültetés könnyen kisülhet.

Ha fiatalok vagytok akkor a csávó még az érésnek egy korai szakaszában van, és nem olyan merész, bár biztos érdeklik a lányok, vagy a fiúk. :D

Ha odamész hozzá, hogy "Akarsz a fiúm lenni?", és nem szalad el akkor is lehet hogy némán fogtok együtt lenni, mert ez a csávó ilyen szempontból életképtelen még.

Szerintem keresd meg mi vonz benne annyira és jöjj rá, hogy nem is annyira vonzó az, így már nem fog érdekelni. :) Probléma megúszva. :D

Hány éves vagy amúgy?

2011. júl. 18. 07:17
 18/20 A kérdező kommentje:

16 és a fiú és 16 éves.

Egyszerűen tetszik és kész! :)))

2011. júl. 18. 09:36
 19/20 anonim ***** válasza:

tegnap 09:36

Á, igen! Ez tipikusan női logika! :) Nézz a vágyaid mögé és próbáld megérteni magad! Hátha segít, és nem fogsz csalódni. :)

Amúgy a srácnak meg mondd a szemébe hogy mit akarsz tőle! Ha szeretnéd majd hogy megfektessen akkor ezt is emeld ki a részletek tagolásánál. :) Szerintem a csávó vagy elmosolyodik és örülni fog, vagy hazafut anyucihoz! :)

Azt viszont ajánlanám, hogy ismerd meg őt mielőtt teljesen elolvadsz tőle! Sok csalódás érhet fiatalon, főképp az ilyen naivitás miatt. :)

2011. júl. 19. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:

07-18 09:36

Na mi lett? Megvolt már a srác?

....Bár engem nézett volna ki egy 16 éves csaj!!!! :((((

2011. aug. 8. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!