Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy ha valaki randira megy, és nagyon izgul, és előtte maszturbál, akkor könnyebben elengedi magát, és nem lesz olyan feszült? : D
Igaz.
Randi előtt ki szokták verni hogy ne a pinán járjon az eszed.(viccen kívül.)
Aki pedig elhiszi hogy amióta kapcsolatban van egy pasi azóta nem verte ki az hülye és kész..
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:45
Szerintem meg hülye az aki nem tud bizni a párjába és aki nem tudja tisztelni:)
Úgyhogy ne hülyézz te itt le engem oks?;)
Csak mert van ember aki még tudja mi az a tisztelet,és aki tudja hogy egy kapcsolatba nem a sex a lényeg az nem azt jelenti hogy aki vele van hülye.
Nha és erröl ennyit,innen léptem.
Csá
valamikor a Magyar Ifjúság lapban Veres Palibácsi hasznos szexuális tanácsokat adott...
onnan egy idézet, kérdés és válasz az undorodó kommentezőnek:
kérdés:"-honnan tudhatom meg hogy barátom nem maszturbál?"
Válasz:"-vidd el tenyérjóshoz!"
:D
"csak az a baj hogy a maszturbálás az a női kielégítést jelenti..."
Nem, az a baj, hogy hülye vagy és még írsz is ide. Google a barátod.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:49
Most komolyan hány éves vagy? Nem lehetsz ennyire naiv, hogy elhiszed, hogy a párod nem maszturbál. És hogy lehetsz ennyire buta, hogy nem tudod mi a másikat tisztelni. Mert nem az ha nem elégíted ki magad.
Egyébként biológiai szempontból pl fontos egy férfinak, hogy rendszeresen "ürüljön", hiszen mi folyamatosan termeljük és igen rövid a szavatossága a cuccnak, ti meg a teljes készlettel születtek és egész életeteken át azzal gazdálkodtok.
UTolsó:Ezen ba*dmeg besírtamxD
Amúgy nem rohadt mindegy hogy kiveri-e vagy nem??Nem csal meg senkivel... akkor mi a gond???:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!