Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar titeket az, ha a párotok maszturbál?
nem szokott. de nem zavarna, legalább eltudná mondani neki hogy jó. igy meg setétben tapogatózok. ami persze nem rossz, csak hát neki is jobb lenne ha nem a véletlenen mulna hogy eltalálom e mit szeretne
21/f
szerintem normális emberi tevékenység
19/L
Ha negatívan befolyásolja a szexuális életünket, akkor zavar. Volt egyszer ilyenben részem, az akkori párom rájött, hogy mennyivel kényelmesebb maszturbálni, mint szexelni, nem igényel sok energiát. Na őt kiosztottam rendesen, aztán visszavett a dologból.
Egyébként nem zavar, én is szoktam párkapcsolat mellett is, szóval nem is érezném fairnek, ha problémát csinálnék abból, hogy a párom is csinálja.
Cseppet sem zavar, főleg ha nem találkozhatunk. Én is megteszem, és állítólag nagyon jó feszültséglevezető. Úgyhogy vizsgák előtt ajánlom mindenkinek.
:D
22:05
Esetleg állásinterjúk előtt is használ? :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!