Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól tartok, jó nagy bajba kevertem magamat?
Kedves kérdező. Hasonló cipőben jártam, mint most Te. Az én esetemben valamivel több volt a korkülönbség. Akkoriban az eszemre hallgattam és megszakítottam a pasival minden kapcsolatot, de azóta rengetegszer gondoltam arra, hogy "mi lett volna ha". Most ott tartok, hogy 2 év után újra összehozott minket a sors, rám bízta a döntést, hogy akarom-e látni vagy sem, és úgy döntöttem, hogy adok kettőnknek egy esélyt.
Szerintem Te is bánnád ha most elutasítanád ezt a fiút. 10 év nem a világ vége, ha szereted és ő is szeret, próbáljátok meg. Maximum nem jöttök ki egymással és szétmentek, de legalább megtapasztalod hogy milyen is vele lenni.
köszönöm a válaszokat:) igen, attól félek, ha nem adok egy esélyt sem, bánni fogom később... de persze rajta is múlik, ez nem csak az én döntésem, sőt. talán az lesz a legjobb, ha hagyom a dolgokat maguktól alakulni, még ha ez nehéz is lesz:)
egy korábbi válaszra reagálva, azért egy 26 éves férfi és egy 16 éves lány kapcsolata nem ugyan olyan, mint egy 16 éves lány és egy 6 éves kisfiú kapcsolata. a kettőt kicsit nehéz összehasonlitani:)
várok még véleményeket, ha vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!