Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzi rosszul magát emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzi rosszul magát emiatt?

Figyelt kérdés
Egy jo ideje már eggyutt vagyok a barátommal aki 20 éves és én 16.. Mindig attol félek hogy nem e zavarja ez a korkulombség. Mindig mondja hogy ot nem érdekli, mert ha zavarná nem lenne velem.. de nekem meg mindig furcsa... ahogy néznek ránk az emberek meg ilyesmi.. Lehet hogy bebeszélem magamnak?
2011. júl. 15. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
24%

hát apukád helyébe az acélbetétest valamékőtök seggébe illeszteném az biztos

uff szóltam

19F

2011. júl. 15. 11:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Normális válaszokra várok... nem hulyeségekre. ha valami nem tetszik ne irj.
2011. júl. 15. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:

4 év nem sok. Volt mikor én is 16-17 voltam és 23 éves sráccal kerülgettük egymást!

22/N

2011. júl. 15. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:

normálatlan kérdésre ..:) ha téged zavar akkor kapáltak ha nem akkor hajrá ha őt zavarja: ő nem nő, szólni fog ..

19F

2011. júl. 15. 11:30
 5/7 A kérdező kommentje:
:) koszonom.
2011. júl. 15. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem gáz:D

én 17 vagyok barátom 20,igaz h ez csak 3 év korkülönbség,de vegyük számításba h arc alapján 14nek nézek ki smink nélkül:D de érdekes ,ránk nem néznek furcsán az emberek:D pedig neki még szakálla is van ami kicsit öregít

2011. júl. 15. 11:49
 7/7 anonim válasza:
Ez nem gáz szinte észre se lehet venni a kór külümbséget.
2011. júl. 15. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!