Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi rosszul magát nálunk?
Én mind a mai napig feszült vagyok,ha a férjem családjánál vendégeskedünk,pedig egy-két apróságot leszámítva,nem beszélhetünk problémákról.Egyszerűen nem szeretek ott lenni.Viszont bárkit nagyon szívesen vendégül látok,és azzal sincs gond,ha az én családomnál vagyunk.
Nem tudom,h mi az oka,de mióta itt-ott alvós kapcsolataim vannak,azóta bennem van ez a feszültség.Nem tudom levetkőzni,és igyekszem legyőzni.Sok toleranciát igényel a másik részéről.
1-ik dolog, hogy neki az a kényelmes, ha te mész hozzá
2-ik dolog, neki az a hely idegen és lehet, hogy emiatt nem érzi jól magát, viszont érted megtehetné, hogy csendben eltűri....
3-ik dolog, nem lehet hogy a szüleiddel nem jön ki jól? Magam tapasztalatából tudom, hogy milyen gáz az, ha az anyóssal kell elbájtcsevegni, pedig mindketten utáljuk egymást... ááááhhh.. még most is kiráz a hideg tőle ha rágondolok, bár a mostani anyósom nagyon jó fej..
Na szerintem ülj le vee és bezséld meg vele részletesen, hogy mitől érzi feszélyezve magát. Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!