Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzi rosszul magát nálunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi rosszul magát nálunk?

Figyelt kérdés
A párom (24/F) nem akar nálunk aludni, mert nem érzi itt jól magát. Azt mondja feszélyezve van... Én úgy érzem nem teszünk semmi olyat, amivel bántanánk, anyámék toleránsak, direkt nem zavarnak, nem szenved hiányt semmiben... Nem értem... Bezzeg én minden hétvégén náluk alszok... Miért csinálja ezt?
2009. máj. 18. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mind a mai napig feszült vagyok,ha a férjem családjánál vendégeskedünk,pedig egy-két apróságot leszámítva,nem beszélhetünk problémákról.Egyszerűen nem szeretek ott lenni.Viszont bárkit nagyon szívesen vendégül látok,és azzal sincs gond,ha az én családomnál vagyunk.

Nem tudom,h mi az oka,de mióta itt-ott alvós kapcsolataim vannak,azóta bennem van ez a feszültség.Nem tudom levetkőzni,és igyekszem legyőzni.Sok toleranciát igényel a másik részéről.

2009. máj. 18. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
1 éve járok a barátommal. 4 hónapja vesztettem el a szüzességem azóta élünk nemi életet. Ezt általában nála vagy nálunk. Én mindig is utáltam náluk lenni ha bent voltunk a szobájában akkor annyira nem, de ahogy kimentünk a nappaliba vagy bárhová nagyon rosszul érzem magam. Nálunk szeretek én lenni ott átvitt értelemben is otthon vagyok. Ő meg nálunk nem szeret lenni. Anyukámmal vagyunk egy lakásban de általában nincs otthon ilyenkor. És még így is ilyen. Foglald el akkor nem tud majd arra gondolni hogy nincs otthon.19/L
2009. máj. 18. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:

1-ik dolog, hogy neki az a kényelmes, ha te mész hozzá

2-ik dolog, neki az a hely idegen és lehet, hogy emiatt nem érzi jól magát, viszont érted megtehetné, hogy csendben eltűri....

3-ik dolog, nem lehet hogy a szüleiddel nem jön ki jól? Magam tapasztalatából tudom, hogy milyen gáz az, ha az anyóssal kell elbájtcsevegni, pedig mindketten utáljuk egymást... ááááhhh.. még most is kiráz a hideg tőle ha rágondolok, bár a mostani anyósom nagyon jó fej..

Na szerintem ülj le vee és bezséld meg vele részletesen, hogy mitől érzi feszélyezve magát. Szerintem...

2009. máj. 18. 22:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A szüleim igyekeznek nem zavarni minket, nem járkálnak be a szobába, próbálnak jófejek lenni... Ha mégis pl a konyhában összetalálkoznak, akkor beszélgetnek vele, teljesen normálisan. A párom viszont meg van győződve róla, hogy a szüleim utálják...:S Pedig semmi bajuk nincs vele... És ezt én is próbálom megmagyarázni neki, de semmi értelme...
2009. máj. 19. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Az efféle érzések nem észszerűek. Én pl. senkivel sem tudok egy szobában aludni (nem tudok elaludni, ha más is van a szobában). Nem azért, mert bárki utálna vagy rosszat akarna, egyszerűen ez van és kész. Szerintem kénytelen vagy elfogadni, hogy nála is ilyesmi érzés működik. A feszélyezettség érzését nem szünteti meg az sem, ha a feszélyezett illető tudja, hogy nem utálják. Ha még ráadásul ezzel kapcsolatban kétségei is vannak, akkor még rosszabb a helyzet.
2009. máj. 19. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!