Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nyugodtan tudtok aludni így is?
Nemrég megtörtént velem a következő: Csaptam egy csajnak a szelet.A lány elég éretten gondolkodott, be is vettem azt hogy nem akar senkivel sem kapcsolatot.
Most ,kb 2 hét után úgy néz ki hogy össze fog jönni egy másik sráccal.
Miért hazudott nekem?Tudta hogy nem sértődöm meg ha megmondja kerek perec, hogy minden oké,csak pont én nem kellek neki.Értékelem az őszinteséget.Viszont a hazugságot nagyon rühellem.
Tehát ő nyilván telibe leszar, az lenne a kérdésem, hogy ilyet minden lány csinál?
ma 03:40
Erről a válaszról eszembe jutott még egy érdekes dolog. A pasik (tisztelet a kivételnek) általában két dolgot kifogásolnak a visszautasításnál:
1. Ha a lány kapásból elutasítja, akkor miért nem adott neki esélyt, miért nem adott időt, hogy megismerjék egymást?
2. Ha a lány ad időt, hogy megismerjék egymást, találkoznak, beszélgetnek mert nem első látásra ítél, de az ismerkedés egy rövid időszaka alatt sem lesz neki annyira szimpatikus a pasi, hogy akarjon vele kapcsolatot és ekkor utasítja vissza, akkor meg az a baj, hogy miért nem utasította el kapásból.
Szóval minden baj. :)
De igazából az a baj, hogy nem kellett így sem, úgy sem. A többi csak mellébeszélés.
A visszautasítás mindenkit rosszul érint, főleg, ha beleélte magát a lehetséges kapcsolatba.
Van azért egy tanulság: ha valaki azt mondja nekünk, hogy nem akar kapcsolatot, akkor akár tényleg úgy érzi, akár csak elkeseredettség mondatja vele, mert éppen nincs olyan, akivel el tudná képzelni, vagy akivel el tudná képzelni, nem biztos, hogy ezt viszonozza, akkor vegyük figyelembe azt a lehetőséget is az ismerkedés fázisában, hogy nem biztos, hogy miattunk fog megváltozni a véleménye.
04:32 mond valamit! A lényeg, hogy elutasított. Ha azt mondja, hogy azért, mert piros elefántok potyognak, vagy kék az ég, vagy aznap bal lábbal kelt fel, a lényeg ugyanaz marad. Nem tökmindegy?!
Egyébként ha jól belegondol az ember, sokkal könnyebb saját magamra fogni, hogy miért nem akarok kapcsolatot valakivel, mint a szemébe mondani, hogy nem jössz be nekem, nem tetszel, nem vagy az esetem.
Nem rég pont azt mondtam valakinek, hogy nem akarok kapcsolatot vele, mert a szívem foglalt. És ez így igaz. Ő pedig teljesen meg volt hatódva, mert, ahogy ő mondta, végre nem azt kapta, hogy "nem vagy az esetem". Pedig ez is igaz, de sokkal nyomósabb ok, hogy szerelmes vagyok, csak épp másba. Ha a másik okot mondom, akkor még meg is lenne sértődve, pedig az is őszinte válasz lett volna.
Neked is ha mindenki azt mondaná, hogy nem vagy az esetem, levonnád a téves tanulságot, hogy "én nem kellek senkinek", és arról tennél fel kérdést itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!