Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nyugodtan tudtok aludni így is?

Figyelt kérdés

Nemrég megtörtént velem a következő: Csaptam egy csajnak a szelet.A lány elég éretten gondolkodott, be is vettem azt hogy nem akar senkivel sem kapcsolatot.

Most ,kb 2 hét után úgy néz ki hogy össze fog jönni egy másik sráccal.

Miért hazudott nekem?Tudta hogy nem sértődöm meg ha megmondja kerek perec, hogy minden oké,csak pont én nem kellek neki.Értékelem az őszinteséget.Viszont a hazugságot nagyon rühellem.

Tehát ő nyilván telibe leszar, az lenne a kérdésem, hogy ilyet minden lány csinál?

2011. júl. 15. 01:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Hú, csak egy pasi tud így gondolkodni. Én halál nyugodtan fogok aludni, most hogy ezt a hírt tudom. Gondolom nem véletlenül nem akart veled kapcsolatot. Remélem boldog lesz a másik fiúval!:)
2011. júl. 15. 01:42
 22/34 A kérdező kommentje:

Én nem tudom,kezdek kiábrándulni ebből az országból.Mikor 5 éve faterral ideköltöztünk gondoltam fasza lesz.

Csak fejezzem be a tanulmányaimat és pá.

Nem tudom a magyar lányoknak miért van ilyen magasan a léc?(?)-az is kérdés, hogy itt mi számit magasnak))

2011. júl. 15. 01:42
 23/34 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Miért, hogy gondolkodjak?Nekem nincs jogom az őszinte beszédre?

Nyeljem le hogy átbasznak???

Lehet nálad a családban ez tradició hogy homokba dugjátok a fejeteket...

Igen, rohadtul örülök neki én is, legyen vele boldog.

2011. júl. 15. 01:45
 24/34 anonim ***** válasza:

Nincs magasabban a léc mint bárhol máshol...:)

Csak hát vannak az ilyen tehetetlen alakok, aztán azokat senki sem bírja..

2011. júl. 15. 01:45
 25/34 A kérdező kommentje:
Igen, majd ha te is 22 éves korodig élsz 4 országban, és több kultúrával megismerkedsz,akkor majd leállok veled beszélgetni.Járj a nagyvilágban,ahelyett hogyitt be gyöpösödve sértegetsz.
2011. júl. 15. 01:51
 26/34 anonim ***** válasza:

Gondolom, nem volt biztos a dolgában, az elején nem tudott dönteni meg akart ismerni, esélyt adni, hogy talán majd jobban érzi magát veled, mint a másik sráccal. Aztán a másik srác lett a nyerő.

Most vagy azért mondta, hogy nem akar kapcsolatot, mert akkor úgy is érezte valamiért pillanatnyilag, vagy csak titokban mert reménykedni abban, hogy tetszik annak a másik srácnak.

Elhiszem, hogy sz..r érzés, de túl kell lépni rajta. Ő valószínűleg nem hogy nyugodtan alszik, hanem boldog is. Te meg remélhetőleg találsz olyan lányt, akinek pont te kellesz.

A kérdésre: igen, volt már olyan, hogy bizonytalan voltam, úgy éreztem, nem akarok kapcsolatot, aztán mégis megtetszett valaki, akivel aztán akartam. Mivel általában nem egy pasit érdekeltem, a többieknek, akiket nem választottam, biztos rosszulesett és becsapva érezték magukat, holott nem ez volt a szándékom. De ettől még nyugodtan aludtam.

2011. júl. 15. 01:55
 27/34 anonim ***** válasza:
Nagyon túlreagálod a dolgot, kifogtál egy olyan csajt akinek nem jöttél be, hűű... nagy cucc. Jó is lenne, ha az ember el tudná dönteni, hogy kibe szeret bele...
2011. júl. 15. 01:56
 28/34 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a korrekt válaszokat.
2011. júl. 15. 01:56
 29/34 anonim ***** válasza:
Nincs mit.:)
2011. júl. 15. 02:01
 30/34 anonim ***** válasza:

"Amúgy elhiszem, hogy van elég önbizalmad, de a lányok már csak ilyenek, nem akarják megbántani a másikat.. Nem rossz szándékból csinálta!"

És akkor ezzel most mit csinált mégis? Nem az lenne a legjobb, ha egyszerűen megmondaná, hogy nem akarok tőled semmit? Na de mit is várjunk a nőktől, akiknek a hazudozás az alaptermészetük szerves része.

Kérdező, tanulság: nőkben nem szabad megbízni. Ha próbálkozol valamelyiknél, és azt mondja, hogy "hát nem akarok semmit, nem is tudom mit akarok" stb. akkor ne pazarolj rá több időt és energiát, mert nem éri meg.

2011. júl. 15. 03:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!