Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nyugodtan tudtok aludni így is?

Figyelt kérdés

Nemrég megtörtént velem a következő: Csaptam egy csajnak a szelet.A lány elég éretten gondolkodott, be is vettem azt hogy nem akar senkivel sem kapcsolatot.

Most ,kb 2 hét után úgy néz ki hogy össze fog jönni egy másik sráccal.

Miért hazudott nekem?Tudta hogy nem sértődöm meg ha megmondja kerek perec, hogy minden oké,csak pont én nem kellek neki.Értékelem az őszinteséget.Viszont a hazugságot nagyon rühellem.

Tehát ő nyilván telibe leszar, az lenne a kérdésem, hogy ilyet minden lány csinál?

2011. júl. 15. 01:06
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat.Őszintén szólva nem érdekel hogy meleg vagy, ha hozzá tudsz szólni akkor várom a válaszod.Üdv
2011. júl. 15. 01:22
 12/34 A kérdező kommentje:

Igen,elhiszem hogy 10 nap is sokat változtathat, de ezt a srácot kb 1 éve ismeri,engem meg 9 hónapja.

Ezért találom furcsának az egészet.

2011. júl. 15. 01:23
 13/34 anonim ***** válasza:
Nah , Sztem csak átvert , bár megkellett volna mondania az igazat , Valószinü előtte is azt a chavot kedvelte , és nem akart téged megbántani.
2011. júl. 15. 01:28
 14/34 anonim ***** válasza:
Nem akarta a szemedbe mondani, hogy ronda vagy, szerintem örülj neki, nem akarta, hogy leromoljon teljesen az önbizalmad....
2011. júl. 15. 01:30
 15/34 A kérdező kommentje:

Ja, de igy sikerült megsértenie,fel nem tudom fogni, hogy miért nem lehet megmondani az elején.

Férfi vagyok, az a feladatom, hogy küzdjek, nem az hogy feladjam az első problémánál.

Persze ha az elején konkrétan igazat mond,akkor természetesen nem foglalkoztam volna vele,mivel az már zaklatás(szerintem)

2011. júl. 15. 01:32
 16/34 anonim ***** válasza:
már 2 csaj is eljátszotta ezt velem szóval elég gyakori eset
2011. júl. 15. 01:35
 17/34 A kérdező kommentje:
Nyugi van nekem önbizalmam, ne félts :)
2011. júl. 15. 01:35
 18/34 anonim ***** válasza:
Az elején nem lehet még megmondani. Nekem is sokszor van, hogy egy kevésbé helyes srác akar velem ismerkedni, de nem ítélek csupán a kinézet alapján, mert lehet, hogy lesz valami benne, ami megfog! Ilyenkor adok nekik egy esélyt! Ezek után viszont nem mondhatom, hogy bocs ronda vagy... Szóval szerintem ez volt, hogy alapból nem jöttél be neki, csak adott egy esélyt, örülj neki!
2011. júl. 15. 01:37
 19/34 anonim ***** válasza:
De ezaz látod, elvárod, hogy ő férfiaggyal gondolkodjon, és ő is csak kb ugyanezt tette: azt hitte, hogy te is úgy gondolkodsz, mint ő, és hogy jobb a finomabb megoldás.
2011. júl. 15. 01:37
 20/34 anonim ***** válasza:
Amúgy elhiszem, hogy van elég önbizalmad, de a lányok már csak ilyenek, nem akarják megbántani a másikat.. Nem rossz szándékból csinálta!
2011. júl. 15. 01:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!