Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nyugodtan tudtok aludni így is?
Nemrég megtörtént velem a következő: Csaptam egy csajnak a szelet.A lány elég éretten gondolkodott, be is vettem azt hogy nem akar senkivel sem kapcsolatot.
Most ,kb 2 hét után úgy néz ki hogy össze fog jönni egy másik sráccal.
Miért hazudott nekem?Tudta hogy nem sértődöm meg ha megmondja kerek perec, hogy minden oké,csak pont én nem kellek neki.Értékelem az őszinteséget.Viszont a hazugságot nagyon rühellem.
Tehát ő nyilván telibe leszar, az lenne a kérdésem, hogy ilyet minden lány csinál?
Igen,elhiszem hogy 10 nap is sokat változtathat, de ezt a srácot kb 1 éve ismeri,engem meg 9 hónapja.
Ezért találom furcsának az egészet.
Ja, de igy sikerült megsértenie,fel nem tudom fogni, hogy miért nem lehet megmondani az elején.
Férfi vagyok, az a feladatom, hogy küzdjek, nem az hogy feladjam az első problémánál.
Persze ha az elején konkrétan igazat mond,akkor természetesen nem foglalkoztam volna vele,mivel az már zaklatás(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!