Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mezősi kérdése:
Mit mondjak a barátnőmnek hogy elhagyjon?
Figyelt kérdés
mar mondtam hogy nem szeretem de sajnos nem értette meg vagy nem akarta megérteni2011. júl. 14. 23:30
2/15 anonim válasza:
:))) hogy véééége.és ne keressen..
biztos fáj neki ha téleg szeret de nyilt kell legyél..azért vigyázz ne bántsd túl meg..
3/15 szamóca.. válasza:
na ez kikészít. ha el akarsz hagyni avlakit, legalább arra legyen tököd hogy megtedd és ne akkciózz. jlentsd ki, hogy kész ,vége.
ez gusztustalan.
5/15 anonim válasza:
"Húzd el innen a p*csádat!"
Ki az aki ennyire nem képes felfogni amit mondanak neki?!
6/15 napietus válasza:
barátnőd gyengeelméjű, vagy nem beszél magyarul? mondd meg neki, hogy vége, soha többé nem akarod látni. ha ezt sem érti, akkor: "megdugtam anyádat. kétszer. apád nézte." erre tuti rádcsapja az ajtót :D
7/15 anonim válasza:
mondd, hogy túl körvér és hangosan horkol
8/15 anonim válasza:
Idézet "A Tesó Kódex"-ből:
Hogyan szabadoljunk meg egy nőtöl hat vagy annál is kevesebb szóban:
Miért nem eszel inkább salátát?
De cuki! Te is bajuszt növesztesz?
Úgy néz ki mint te, fiatalkorodban.
Sajnálom, hogy kidobtam a cipőidet.
A húgod szerette, amikor ezt csináltam...
10/15 Csatkai Béla XD válasza:
lopd el a hajvasalóját és kösd rá egy müncheni vonatra többet nem jon vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!