Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthon hogy jelentitek be hogy új párotok van?

Figyelt kérdés
Nekem ez mindig nehezen ment valamiért.. :S pedig ezt nem szabad szégyenleni meg nincs is mit. De valamiért mégis zavarban vagyok miatta mikor megkérdezik hová mész kivel stb.. :D pedig már nem vagyok 17 éves :/
2011. júl. 14. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele mármint hogy zavar hogy tudn akarják hova megyek kivel stb... De hát nah úgy mond anyuci kis kedvence vagyok :D ha hazaér nem vagyok otthon és nem hagytam üzit kiírva sehol hogy hol vagyok egyből hív pedig már 20 éves vagyok és tudja hogy tudok magamra vigyázni meg ismer és tudja hogy nem csinálok sosem semmi bajt....

Nade vissza a kérdéshez:D Én pár napja mutattam be szüleimnek a barátnőmet összefutottunk velük a városban és hát úgy volt hogy anyu apu ő a barátnőm Juli, Aztán bemutatkoztak egymásnak kicsit beszélgettek aztán ők mentek tovább. De tetszett nekik szimpatikusnak találták őt.Szóval nó para örülni fognak neki csak bátran.

2011. júl. 14. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Anya, Apa, van barátom, és vele megyek el!

De úgy őszintén, ha új lenne, sehogy. Szép nagy ívben letolják a mostanit is, a bátyám barátnőjét meg körberajongják, szóval már nem is szólnék nekik.

De azért amíg nincs semmi gondod, szégyellnivalód, a párodat amúgy se szégyelld soha, addig csak őszintén, egy egyszerű mondtatban mond el!

20/L

2011. júl. 14. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:

értem am fiú vagyok és tudom könnyebnek kéne lennie :D de hát na csak bennem van

köszi a válaszokat :)

2011. júl. 14. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

hiradóba beküldöm napi témának pff....

álj elé hogy :

-fater

-hö???

-járok valakivel(itt már vedd fel a rajt poziciót ha netán futni kéne)

-oszt kivel?

-vele--->>> *-*

-jah

azt kész

2011. júl. 16. 15:04
 5/6 A kérdező kommentje:
oké köszi, mehetsz vissza wowozni.
2011. júl. 17. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hozzád hasonlóan nekem is nehezen mennek ezek a dolgok, én általában úgy szoktam ezt felvezetni, hogy eleinte ha kérdezik akkor "egy lánnyal" megyek, ha kérdeznek nevet akkor "majd megtudjátok", mindig szépen fokozatosan, aztán ha komolyabbra fordul, akkor felhozom és bemutatom, hogy anya, apa, ő az én választottam. Biztos hogy nem fognak elfordulni, ha esetleg nem tetszik neki, szerintem senkitől nem várhatsz el olyan diszkréciót ilyen téren, mint a szüleidtől. Csak bátran, nincs mitől félned, nincs mit szégyellned, felnőtt ember vagy, aki igényli a párkapcsolatot! (20F)
2012. aug. 23. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!