Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik alternatívát válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik alternatívát válasszam?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve annak, hogy megismertem egy férfit az interneten, egy játék során. Rövid idő alatt beleszerettem és persze elhittem neki sok dolgot, de semmi komoly nem történt, mert az eszemre hallgattam és megszakítottam vele minden kapcsolatot, pedig iszonyatosan szerettem. Azóta szinte minden nap gondoltam rá. A mai nap során újra összetalálkoztunk a neten, nem mondtam el neki, hogy az a bizonyos lány vagyok régről. Eleinte kissé passzívan viselkedett, de azért kedves volt. Viszont hirtelen, kb. 3 óra beszélgetés után azzal jött, hogy találkozzunk. Felvázolta, hogy eljön értem, jól érezzük magunkat, hazahoz és ha gondolom szexelhetnénk. És ezt így nyíltan leírta. Azonnal közöltem vele, hogy valamit nagyon félreértett, mert én biztosan nem fogok vele lefeküdni rögtön első alkalommal. Később írta, hogy neki nem olyan fontos a szex, és ha nem működik közöttünk, akkor leszünk barátok. Viszont nekem nagyon az az érzésem, hogy csak a szexre hajt.

Mivel régről ismerem ezért úgy gondolom, hogy hazudott a korát illetően is. 34 évesnek mondta magát miközben tudtommal 40 éves.

Valószínűleg ha nem szeretném még mindig 3 év elteltével is, akkor azonnal elhajtanám, de így nem tudom. A szívem azt súgja, hogy legyek vele együtt, hisz szeretem, erre várok már 3 éve, emiatt sírtam annyiszor. Ugyanakkor az eszem azt súgja, hogy szakítsam meg vele újra a kapcsolatot, mert csak fájdalmat fog okozni és amint megkapta, amit akart, eldob.

A kérdés az lenne, hogy ti mit tennétek a helyemben?

Ha mástól olvasnám ezt, reflexből azt írnám, hogy felejtse el a pasit, mert csak kihasználná, de így, hogy ilyen mély érzéseim vannak a férfi iránt nem tudom, hogy mitévő legyek.

A normális válaszokat előre is köszönöm. Bízom abban, hogy segítetek a döntésem meghozatalában.

2011. júl. 14. 20:21
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Egyébként 18 éves lány vagyok.
2011. júl. 14. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Játék? Word of Warcarft? Am te hány éves vagy?
2011. júl. 14. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Akk meg hagyd a pitsába, ekkora korkülönbségnél hagyd a fenébe.
2011. júl. 14. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám,hogy hasonló cipőben járok, de mégsem. Nekem a szüzességem a tét.. :S meg még sok más... Nekem is most nagyban harcol az eszem a szívemmel... Fogalmam sincs mi tegyek. És így neked sem tudok semmi okosat mondani. Úgyis hiába papolnék egy szerelmes szívnek,hogy ez butaság... Magamból kiindulva.. Remélem jól döntesz, és remélem én is.

/L

2011. júl. 17. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
Hallgass a szívedre ! :) Próbáld meg vele mégegyszer,ha ennyire szereted.
2011. júl. 17. 20:31
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi normális válaszokat.

Az utolsó előtti lánynak üzenném, hogy nekem is a "szüzességem a tét".

Abban maradtunk a pasival, hogy holnap adok neki választ. Megegyeztünk, hogy ha belemegyek, akkor baráti találkozásról lesz szó és aztán meglátjuk, hogy hogyan tovább.

Mondott pár olyan sztorit, aminek az a lényege, hogy már nem csak a szexre vágyik, hanem egy komoly kapcsolatra. De kérdem én, ha ez így van, akkor miért pont tőlem, egy 18 éves lánytól akar komoly kapcsolatot egy 34 éves férfi?

2011. júl. 17. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
vigyázz, ez egy kóros hazudozó...
2011. júl. 17. 20:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt nincs olyan lehetőség, hogy a szívedre hallgatsz. Te is pontosan tudod, hogy csak és kizárólag a szexre hajt. Egyszerűen érzelmileg tapasztaltabb mint te, így egyszerűen át tud verni.
2011. júl. 17. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

hoyg lehet beleszeretni egy oylan pasiba akivel csak levelezel? azt se tudod hoyg néz ki,de élőben amúgyis más az ember mint egy képen.HAHÓ KISLÁNY ÉBRESZTŐ! ez egy perverz szerencsétlen aki még 40 évesen játszik és próbál vkit felszedni akit megrépázhat,nem volt fura hogy már egyből azt írta szexelhetnétek? meg hazavisz és iylen mézesmázos szöveggel akar becserkészni...úristen ,felejtsd el! ne legyél már ennyire naív!

21L

2011. júl. 17. 21:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy fontos neki a szex, bármit is állít. De ha találkozom vele, akkor - legjobb esetben- belátom, hogy nem is szeretem valójában, vagy nem való hozzám.

Az már problémásabb, ha még jobban megkedvelem.

Csak azt tudom, hogy egyszer már az eszemre hallgattam és megbántam és most kaptam egy új esélyt, egy tiszta lapot.

Több dolog szól ellene, mint mellette ezt is tudom, de egy próbát talán megérne, egy "baráti" találkozót.

2011. júl. 17. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!