Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha egy olyan barátom aki megért és én leszek a mindene?
Figyelt kérdés
Nem vágyom sokra, csak szeretetre, megértésre, alkalmazkodásra, és hogy szeressen...
Hol vannak manapság az ilyen fiúk? Miért kell nekik "több lány"?
Nem tartom magam csúnyának, butának. De valahogy mégsem jön össze ez a pasi kérdés :(
19/N
2011. júl. 14. 18:12
71/102 anonim válasza:
Nem mondani kell, hanem érezni, ezen nincs mit mondani.
Persze, hogy vannak problémák, bár én láttam már problémamentes házasságot, de a problémák tesznek mindent kerek egésszé, egy fél nem is lehetne tökéletes :)
72/102 anonim válasza:
De ha már problémák vannak, akkor oda a tökéletesség:)
73/102 anonim válasza:
Nem, épp ezek teszik tökéletessé :)
74/102 anonim válasza:
Tudjátok, ami a szívemen az a számon:) Ha én úgy érzem, hogy a 88%-os tökéletes, akkor nem fogom magamban tartani:)
75/102 anonim válasza:
"67%-os, a világért sem akarlak megbántani, de borzalmas az udvarlási módszered, legalábbis ha az életben is ezt használod sikítva menekülnék. "
Nem tudod, hogy mit veszítenél...:)
76/102 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, ami a szívemen az a számon, de te határozottan nyálas vagy és akaratlanul egy szőke félhosszú lenyalt hajú srác ugrik be rólad :D
77/102 anonim válasza:
Gondolom nem mondok újat, de teljesen rossz kép ugrik be neked rólam:)
78/102 anonim válasza:
Sejtettem,de ezt a benyomást kelted. :)
79/102 anonim válasza:
Nekem barna haj ugrik be rólad, de ez annyira fura, hogy mondatok alapján ruházunk fel valakit külsővel.
80/102 anonim válasza:
Miért fura? Szerintem ez tök normális. Természetesen nem pontos és valós kép, de akaratlanul arcot képzelsz a mondatok mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!