Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lesz valaha egy olyan barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha egy olyan barátom aki megért és én leszek a mindene?

Figyelt kérdés

Nem vágyom sokra, csak szeretetre, megértésre, alkalmazkodásra, és hogy szeressen...

Hol vannak manapság az ilyen fiúk? Miért kell nekik "több lány"?

Nem tartom magam csúnyának, butának. De valahogy mégsem jön össze ez a pasi kérdés :(

19/N

2011. júl. 14. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy jó a legalja, de azért aki keres az talál...
2011. júl. 14. 18:24
 12/102 anonim ***** válasza:
Mondjuk eddig én nem találtam, de nem is nagyon kerestem:)
2011. júl. 14. 18:25
 13/102 anonim ***** válasza:
Elhiszem,hogy van oka.Csak úgy veszem észre,hogy Te elvárod a pasitól,hogy tudjon alkalmazkodni.Itt az a baj,hogy ez egy PÁRkapcsolat.Mindkét félnek tudni kell alkalmazkodni.Nem mellékesen kicsit támadólag írogatsz.Én nem akarok rosszat neked,de ha nem kell a segítségem,úgy is jó.
2011. júl. 14. 18:26
 14/102 A kérdező kommentje:

Keresni? :) Aranyos! HOL?

Igény: Nem a külső teszi az embert. Belső: Nem lehet túl ragozni azt hogy csak engem akarjon jóban rosszban. Úgy gondolom ebben szinte minden benne van!

2011. júl. 14. 18:27
 15/102 anonim ***** válasza:
Figyelj, én nem magamat kínálgatom neked, hidd el:) De én pont olyan vagyok, amilyet te keresel:) Ezt csak azért írom, hogy lásd vannak ilyen férfiak.
2011. júl. 14. 18:29
 16/102 A kérdező kommentje:
Jó elhiszem, ez nem egy vásár vagy mi. Miért te milyen vagy?
2011. júl. 14. 18:30
 17/102 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat, akkor lesz ilyen.

Ne keresd állandóan és akkor a legváratlanabb helyen bukkanhatsz rá.

Nyugtatásul írom, hogy én 2 évvel vagyok idősebb tőled és elhiheted, hogy nagyon várom hogy egy srác odaálljon elém és azt mondja, ,,te vagy az, akit kerestem".

Ameddig ez nem történik meg, addig picit irigykedek másokra. :(

Fel a fejjel, mert rád is vár valaki!

2011. júl. 14. 18:31
 18/102 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyan arról beszélek,mint a kollégám.Hűséges típus vagyok,szeretem a párom(ha van) és nem kell másik nő.

Rengeteg ilyen pasi van,csak valamiért nem veszitek észre őket.Egy csaj sem.Nekünk tipikusan az elhagyott kismamák jutnak...

2011. júl. 14. 18:32
 19/102 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy lány a mindenem szó szoros értelmében, és átvágott, azóta rájöttem, hogy nem attól lesz az ember boldog, hogy van valakije. "Egyedül" is lehet az ember az, barátokkal , hobbikkal stb..:) és nem kell görcsösen keresgélni párt magamnak mert nincs értelme. Nyitottnak kell lenni a világ felé és majd találok valakit, ilyen egyszerű :) 19/f
2011. júl. 14. 18:32
 20/102 anonim ***** válasza:
Hogy én milyen vagyok? Pont nem olyan mint amilyenekben csalódtál és amilyenekkel kapcsolatban rosszak a tapasztalataid.:)
2011. júl. 14. 18:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!