Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha egy olyan barátom aki megért és én leszek a mindene?
Nem vágyom sokra, csak szeretetre, megértésre, alkalmazkodásra, és hogy szeressen...
Hol vannak manapság az ilyen fiúk? Miért kell nekik "több lány"?
Nem tartom magam csúnyának, butának. De valahogy mégsem jön össze ez a pasi kérdés :(
19/N
Keresni? :) Aranyos! HOL?
Igény: Nem a külső teszi az embert. Belső: Nem lehet túl ragozni azt hogy csak engem akarjon jóban rosszban. Úgy gondolom ebben szinte minden benne van!
Ha ez megnyugtat, akkor lesz ilyen.
Ne keresd állandóan és akkor a legváratlanabb helyen bukkanhatsz rá.
Nyugtatásul írom, hogy én 2 évvel vagyok idősebb tőled és elhiheted, hogy nagyon várom hogy egy srác odaálljon elém és azt mondja, ,,te vagy az, akit kerestem".
Ameddig ez nem történik meg, addig picit irigykedek másokra. :(
Fel a fejjel, mert rád is vár valaki!
Én is ugyan arról beszélek,mint a kollégám.Hűséges típus vagyok,szeretem a párom(ha van) és nem kell másik nő.
Rengeteg ilyen pasi van,csak valamiért nem veszitek észre őket.Egy csaj sem.Nekünk tipikusan az elhagyott kismamák jutnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!