Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha egy olyan barátom aki megért és én leszek a mindene?
Nem vágyom sokra, csak szeretetre, megértésre, alkalmazkodásra, és hogy szeressen...
Hol vannak manapság az ilyen fiúk? Miért kell nekik "több lány"?
Nem tartom magam csúnyának, butának. De valahogy mégsem jön össze ez a pasi kérdés :(
19/N
Oké, veled kiegyeztem :)
Számomra van tökéletes. Pofára esés pedig ott van, aki nem látja a fától az erdőt :) Annyira nem sajnálom.
Pofára esés még ott van, mikor azt játsszák veled, hogyha nincs ló, akkor jó a szamár is.
Ez az erdős mondás nagy igazság.....
Mind a két dolgot magának köszönheti az ember. Azért van eszünk és képességünk a döntések meghozatalára, hogy éljünk vele.
Tudod én azt mondom kell pár pofára esés, ebből szerzel tapasztalatot és tudod máskor hogy hol rontottad el.
Viszont ha ez olyan pofára esés, mint például egy válás abban az esetben, ha 1-2 év után mikor már ott van a gyerek derül ki, hogy nem működik, akkor rohadtul nem tudom sajnálni csak azt a szerencsétlen gyereket, akinek sosem lesz családképe.
ma 21:48-as!
Olyan nem létezik, hogy tökéletes. Mert ami/aki neked tökéletes az másnak lehet, hogy nem. És csak olyan dolog vagy személy lehetne tökéletes, aki mindenki számára tökéletes. Pont ezért mondják azt, hogy csak Isten tökéletes, pedig ő se az, nézd meg ezt a világot, ahol élünk... Na nem akarok megint hosszú vitába keveredni veled, de ha szeretnéd én állok elébe:)
Egyetértek. Épp ezért nem ítélkezem sosem. Szóval adott egy férfi, aki minden barátnőjét megcsalta. Hát istenem, azok ők voltak, tanult belőle. Vagy okoskodott annyit, hogy ne vegyem észre, vagy nem csinálja:)
Minden okkal történik és mindenki követhet el hibákat, tökéletes ember nem létezik. Csak nem mindegy pontosan kinek és mekkora kárt okozunk a hibáinkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!