Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy a parom ujra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a parom ujra elcsabitsam? Hogy ujra buszke legyen ram!

Figyelt kérdés
Egyetemre jarok,sajnos nem dolgozok mert nem kapok munkat...es ugy erzem a parom egyaltalan nem buszke ram:(4es fel eve vagyunk egyutt)
2009. ápr. 1. 06:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia,

nem a te hibád, hogy nem kapsz munkát, gondolom nem vagy notorikus munkakerülő. Elég nehéz elhelyezkedni mostanában, nekem is beletelt egy kis időbe, de én is csak egyetem után dolgoztam.

Együtt éltek? Neki kell eltartania? Mit tanulsz? Hány évesek vagytok? A párod dolgozik? Miből gondolod, hogy nem büszke rád? (mondja? visszahallottad másoktól?)Bocsi, hogy kíváncsiskodom, de többet kellene tudnom.

2009. ápr. 1. 08:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 1 éve vagyok munkanélküli, mert sajnos a Dél-Alföldön lakok, ahol képtelenség munkát találni. Nekem már tette szóvá párom, hogy nem dolgozom, miért nem költözök Pestre...Szerintem egy kapcsolatban nem az a legfontosabb, hogy pillanatnyilag van-e munkája az embernek...Annál sokkal fontosabbak az érzelmek...Aki ezen problémázik, abban semmi megértés nincs és a szeretetet is megkérdőjelezem...
2009. ápr. 1. 13:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Kornyezetmernoki tudomany...meg csak elso eves vagyok, es nem vagyok munkakerulo,sot!A baratom meg nem kell semmit mondjon ahhoz hogy en erezzem!en vagyok 20a parom 22 es o dolgozik,nem lakunk egyutt es egyelore nemis fogunk!A minap mondta hogy naluk vennenek fel titkarnot es ram gondolt de inkabb nem mert nem szeretne szegyenbe maradni(arra gondolt hogy otthagynam a munkat)!pedig ilyet nem csinaltam meg soha!Egyszer dolgoztam kulfoldon 1honapot mert annyi volt a szerzodesbe!Es kettonk kozul en vagyok az aki inkabb szegyenkeznie kene:( Hat nem o tart el,de sok mindent o vesz nekem,es en mindeddig azthittem hogy tiszta szivbol csinalja:-s A masik gondom h folyamatosan idiotanak nez,nem vagyok nagyon beszedes de tudok magyar roman es angol nyelven beszelni amit o nem megis ugy gondolja hogy en vagyok a butabb,pedig iqtesztet is csinaltunk es joval kulonbozott az eredmeny!Mar azon gondolkodom hogy tovabblepek!
2009. ápr. 1. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia, az első válaszoló vagyok! Hát nem könnyű a helyzet ezeket a dolgokat ismerve. :( Nem semmi dolgokat írtál le, és elszomorító, ha a barátod így gondolkodik! Lehet, hogy érzi, hogy kettőtök közül neked van több "sütnivalód, eszed", és néhány pasi ezt nehezen emészti meg! Úgy próbál fölénybe emelkedni, hogy ilyeneket mond neked. Nem szeretek ilyet tanácsolni senkinek, mert alapvetően optimista vagyok, de nem éri meg, hogy megsértsen és a lelkedbe gázoljon, hogy nullának érezd magadat! Vannak olyan ember, aki téged tartana a világ legokosabb nőjének, még átmenetileg munka nélkül is! Szóval gondolkodjál el ezen!

Szép napot, és fel a fejjel!

2009. ápr. 2. 08:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom!Azt erzem hogy valtoztatni szeretnek de tehetetlen vagyok:(Es ha szakitanek vele,mas kapcsolatba menekulnek es lehet hogy meg rosszabba!Cosi e la vita!
2009. ápr. 2. 10:02
 6/6 A kérdező kommentje:
jelenleg ket munkahelyem van es kirugtam a pasit...remelem mostmar nagyon boldog...:| es sikerult eddig minden vizsgam...mar csak ezert is buszke vayok magamra es tobbe nem allok szoba olyan emberekkel mind amien volt az ex!szep napot mindenkinek:D
2009. ápr. 29. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!