Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy fiú becézi a barátnőjét?
Én soha nem szoktam azt mondani hogy kicsim, édesem, viszont szeretném. De ő se mond ilyeneket. Gáz lenne ha úgy kezdenék egy sms-t hogy "szia kicsim" ?
Nem lenne neki fura mivel mi soha nem használunk ilyen becézéseket?
én nagyon szeretem ha becéz a bnőm:) és persze viszonozni is szoktam.
kicsim, cicám, édesem, bogyó, meg ezer hülyeséget ki lehet találni :)
Miért lenne gáz? Lehet, hogy a barátnőd örülne neki, csak nem mer kezdeményezni.
Meg szerintem találj ki valami eredetit is (: Nekünk is nagyon sok lett hülyéskedésekből.
Amúgy nekem is fura lenne, mert a barátom csak akkor nem becéz, ha mérges rám vagy csak simán rosszkedve van :/
a kicsim-től agybajt kapok és sikítófrászt. bántja a fülemet. nem vagyok én senkinek a kicsije, főleg, h elég korpulensre sikeredtem :)
amúgy talán még a szívem, drágám elmegy, de az ilyen cicám, mókuskám, üngyi büngyi kisbogaram nagyon gáááz :)
az uram poénból olyanokat mond, h kabócám, bütykös hattyúm, császárpingvinem, stb. ebben legalább van valami egyéni és ötletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!