Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha egy fiú becézi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy fiú becézi a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Én soha nem szoktam azt mondani hogy kicsim, édesem, viszont szeretném. De ő se mond ilyeneket. Gáz lenne ha úgy kezdenék egy sms-t hogy "szia kicsim" ?

Nem lenne neki fura mivel mi soha nem használunk ilyen becézéseket?

2011. júl. 14. 15:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miért lenne gáz? Az én barátom is az esetek többségében becéz, (kicsim, cicám). :)
2011. júl. 14. 15:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Biztos fura lenne, de lehet, hogy örülne neki. Egyébként nyilván nem "gáz".
2011. júl. 14. 15:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz, sőt. Nekem az lenne a fura, ha nem becézne.
2011. júl. 14. 15:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert még sosem mondtam a 4 hónap alatt és vajon mit szólna ha így írnék neki egy sms-t.
2011. júl. 14. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel jól esne neki :) a lányok nagy része szeret valakinek a "kicsije" lenni.
2011. júl. 14. 15:33
 6/11 anonim válasza:

én nagyon szeretem ha becéz a bnőm:) és persze viszonozni is szoktam.

kicsim, cicám, édesem, bogyó, meg ezer hülyeséget ki lehet találni :)

2011. júl. 14. 15:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Lehet, hogy a barátnőd örülne neki, csak nem mer kezdeményezni.

Meg szerintem találj ki valami eredetit is (: Nekünk is nagyon sok lett hülyéskedésekből.

Amúgy nekem is fura lenne, mert a barátom csak akkor nem becéz, ha mérges rám vagy csak simán rosszkedve van :/

2011. júl. 14. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Az nem gáz hogy becézni akarod, az már gáz, hogy sokan ezt a szokványos mindenkire ráillő "kicsim, szivem, cicám" stb. jelzőt használja. Ne már ennél azért kreatívabbak vagyunk. De amúgy biztos örülne neki.
2011. júl. 14. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:

a kicsim-től agybajt kapok és sikítófrászt. bántja a fülemet. nem vagyok én senkinek a kicsije, főleg, h elég korpulensre sikeredtem :)

amúgy talán még a szívem, drágám elmegy, de az ilyen cicám, mókuskám, üngyi büngyi kisbogaram nagyon gáááz :)

az uram poénból olyanokat mond, h kabócám, bütykös hattyúm, császárpingvinem, stb. ebben legalább van valami egyéni és ötletes :)

2011. júl. 14. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:
nálunk mindketten drágázzuk egymást:) Van hogy ő cicáz:)
2011. júl. 14. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!