Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részeg ember igazat mond?
Figyelt kérdés
ha pld. azt mondja részegen hogy szeret,de józanul meg nem mondja.. akkor ez hogy lehet ?2011. júl. 14. 14:42
11/19 anonim válasza:
Ez egyénfüggő. Én részegen mindenkit szeretek:D, és ezt hangoztatom is, józanul soha, senkinek nem mondom. Viszont ez nem azt jelenti, hogy részegen kimondom, amit amúgy nem merek... mert olyanoknak is mondom olyankor, aki amúgy nekem full közömbös:D
12/19 anonim válasza:
Én pont azért vigyázok nagyon az itallal, mert egyszer részegen boldognak-boldogtalannak ismerősnek, ismeretlennek szerelmet vallottam. Lett is kavarodás! :(
13/19 anonim válasza:
Attól függ mennyire részeg valaki. Nem sok részeg embert láttál eddig mi? Sok részeg olyannak is igent mond akinek józanul esze ágába sem lenne.
14/19 anonim válasza:
14:59 vagyok: Mármint az, hogy én mindenkinek azt mondom, hogy szeretem... nem szerelemből:D Fiúknak, lányoknak is mondom, de szerintem érezhető, hogy nem úgy értem:)
15/19 anonim válasza:
Figyelj, én részegen még Kiszel Tündének is képes lennék szerelmet vallani. Szóval a válaszom: nem, nem feltétlen mond igazat egy részeg ember.
16/19 anonim válasza:
Szerintem alapvetően igazat mondd, ha nem is teljesen, de valamennyire azért úgy gondolja.
17/19 anonim válasza:
Én részegen igazából tényleg csak bátrabb leszek, és ki merem mondani azokat a dolgokat amiket józanon nem. Ennyi.
18/19 anonim válasza:
hát én olyanokat vallok be részegen magamnak, amit józanul nem xd pl hogy ki jön be stb... meg részegen helyesebbek a fiúk :D
19/19 anonim válasza:
igen, igazat, kérdezgesd csak ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!