Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom. Mit tegyek?
Sziasztok.
Megcsaltam a barátom .14 hónapig voltunk együtt. De a lelkiismeretem nem hagyott nyugodni és elmondtam neki. Meg nem lett volna tisztességes ha mástól hallja vissza.
Teljesen összetört. Meg is értem. De én már nagyon megbántam. És most lehet mondani h előbb gondolkoztam volna meg minden, de volt köztünk egy mosolyszünet és ez akkor történt.
Küzdjek érte? Vagy hagyjam h lenyugodjon és felejtsen el?
Akkor a varázsmondat:
"Sajnálom, de nem működik a dolog kettőnk között, szerintem ne erőltessük."
Nem egyenesebb és gerincesebb, mint mással b.szni?
sajnálom az előbbit ... nem tudtam , hogy ilyen :(
ha az én barátnőmnek nem kene köönyörögjön ilyesmiért (ölelés,csók ...stb stb )
de....h.... sajnos nekem ez még nem adatott meg .... érdekes aki értékelni is tudja amilye van annak ritkábban adatik meg a jó aki pedig fogalma sincs milye van vagy mit veszíthet az nem nagyon foglalkozik azzal......
3év után ellaposodott a kapcsolatom, a barátom nem foglalkozott velem, tett rá, hogy jól esne az ölelés, vagy maga a törődés... (életem első komoly kapcsolata volt)
Bekerültem egy baráti társaságba, ahol balszerencsémre megtetszett egy fiú. Szépen kialakult minden, megcsaltam a párom, vár NE gondoljatok komolyra, szex közelében sem volt a dolog. Járni kezdtük... Másik kapcsolatnak vége lett.
Ez a fiú 2 hét után le akart fektetni, majd mivel nem álltam kötélnek megcsalt. Megtudtam, és dobtam.
Tudtam, és mai napig tudtam, mekkora egy marha, és szemétláda voltam. Időközben visszamentem a régihez, és megbeszéltük. Mindketten hibáztunk, ennyi. Nem figyelt rám, máshol kerestem boldogságot. Elismerte, hogy hibás. ÉS én is az voltam. Újra összejöttünk, még mindig tart a dolog.
Megcsalásnál legtöbbször mindkét fél hibázik... Egyszer csak nem kapja meg a törődést, akármi lehet...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!