Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom. Mit tegyek?
Sziasztok.
Megcsaltam a barátom .14 hónapig voltunk együtt. De a lelkiismeretem nem hagyott nyugodni és elmondtam neki. Meg nem lett volna tisztességes ha mástól hallja vissza.
Teljesen összetört. Meg is értem. De én már nagyon megbántam. És most lehet mondani h előbb gondolkoztam volna meg minden, de volt köztünk egy mosolyszünet és ez akkor történt.
Küzdjek érte? Vagy hagyjam h lenyugodjon és felejtsen el?
szija...évekkel ezelőtt sajnos nekem is volt egy megcsalós esetem...az akkori jelenlegi páromat hagytam el egy másik fiúért...3 hétig tartott a másik kapcsolat..utána nagyon megbántam és szerettem volna visszakapni a régi páromat...de beletörődtem hogy ez úgy sem lehetséges mert ahogy már az előttem szólók is írták megtört a bizalom...olyan fél évvel később a régi párommal elkezdtünk újra beszélgetni még msn-en utána egyre többet találkoztunk majd újból kezdtük az egész kapcsolatot...ez volt 3 és fél éve, azóta együtt vagyunk...
Az én véleményem az, ha szereted a "volt" fiúdat érdemes próbálkoznod még lásd az én példámat..persze ez emberfüggő hogy hogy alakul majd a dolog de szerintem megéri megpróbálni...a párom az ez idáig együtt töltött idő alatt párszor felhánytorgatta ezt a megcsalós témát de ez engem csak mégjobban ösztönzött arra hogy soha az életbe ne kövessem el többet azt a hibát amit egyszer már igen...
Sok sikert kívánok...remélem jó vége lesz a dolognak...:D
én csak azt tudom tanácsolni neked mivel 1x már megtetted hogy megcsaltad,ezért meglesz benned mindig is hogy megtedd többször.a tanácsom pedig hogy vegyél inkább magadnak egy k*szott vibrátort és azzal szórakozz ne a sráccal!hagyd békén mert ezzel csak nagyobb sebet okozol mint amit eddig...
béke
Szija kedves meggyötört lány.
Én is voltam ilyen cipőben hidd el nem vagy egyedül.Sajnos 1 évvel ezelött volt egy egyetemista barátom aki szűz volt és én voltam az leső barátnője.Kb 2 hónap járás után sajnos megmozdult bennem az hogy mivel nem volt olyan "tökéletes"mint ahogyan én azt elvártam megcsaltam 1x.Mikor elkezdtem gondolkodni nem azon járt az eszem hogy elmondjam és remélem hogy megbocsájt!Nem!!!Hanem azon hogy ha 1x megtettem,miért ne tehetném meg többször is.Így már 4 hónapja csaltam és a végén meguntam mert úgy éreztem kiéltem magam.eddig 3x szakítottunk de mindig visszajött hozzám attól függetlenül hogy nem kerestem hiszen szeretett.Én nem akartam egyedül lenni és visszafogadtam attól függetlenül hogy legbelül tudtam én hibáztam.Épp iskolaidő végén jártunk mikor megismertem egy másik fiút akivel össze is jöttem amellett hogy volt kapcsolatom kicsivel több mint fél éve.Feltünően kerültem az eredeti párom mivel nem akartam hogy sírjon.Végül a hosszú kapcsolatomból kiléptem és a friss kapcsolatom sem tartott 2 hónapig sem.Magyarul balszerencsés lett az évem mivel az az után következő 3. kapcsolatom sem volt valami sikeres.Ezek után Novemberben találtam rá páromra és e-hónap 13.án voltunk 8 hónapja együtt.
Talán ez nem segített neked de remélem harcolni fogsz és kitartasz a végsőkig hiszen tudod ahogy a mondás tartja : A remény hal meg utoljára!
18/lány
"Mindenki osztja h ez meg az. De azt nem tudjátok h miért tettem ezt.
És csak h tudjátok azért mert állandóan könyörögni kellett neki h adj már egy puszit vagy gyere és ölelj meg..."
Már vártam a hozzászólást, amiben áldozatnak tünteted fel magad. Ha így volt, akkor nincs pofád, hogy kinyisd és megbeszéld vele? EGyszerűbb volt egyből félre k-rni. Az a legkevesebb, hogy szarul érzed magad. Ha a srácban vagy egy kis önbecsülés, szóba sem áll többé veled és azt is elfelejti, hogy a világon vagy.
Több héten keresztül minden nap elmondtam neki h mi a bajom.
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!