Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szeressek ki a páromból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeressek ki a páromból?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy másokkal ismerkedik, hogy becsap. El sem tudom mondani, mit érzek!:(( Nekem mondja, hogy szeret, engem ölelget, becézget, puszilgat, miközben másfelé is kacsintgat. Elég rendesen és nem lehet félreérteni.:'( Komolyan mondom elakarom felejteni örökre! De hogyan?:(
2011. júl. 14. 11:36
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nekem nem csak hogy félre kacsintgatott a párom, hanem meg is csalt. És annyi gerincesség persze nem volt benne, hogy a szemembe mondja, mástól tudtam meg.

Ennek következő hónapban lesz 1 éve és még mindig lelkibeteg vagyok miatta... Nem exem miatt, hanem azért, hogy ezt megtette velem...

Ezt most csak azért írtam le, hogy készülj fel rá, hogy nem lesz könnyű menet! :(

De ha tudsz valakivel róla beszélni (és biztos, hogy tudsz) és le tudod foglalni mindig magad, akkor idővel enyhül a fájdalom. Elmúlni soha nem fog... Ez is az életed része marad, mint minden más...

Az biztos, hogy ha úgy döntesz, hogy szakítasz vele, akkor ne dühöngj, mert akkor úgy fogja irányítani a "beszélgetést", mint ha te lennél a hibás mindenért. :S

Csak mondd el neki, hogy tudod és azt akarod, hogy szakítsatok...

Sajnálom, hogy nem tudtam megnyugtató dolgokat írni, de ez az igazság...

Kitartás!

"Ami nem öl meg, az megerősít!"

2011. júl. 22. 01:05
 12/12 anonim válasza:
Keress egy olyan embert aki tetszik neked és sokat legyél vele,ne gondolj a párodra,egy idő után jól fogod érezni magad az új jelöltel és akár vele meg is csalatod a párod
2011. júl. 22. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!