Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak kétfajta férfitípus van?
Én érvényesítem az akaratom, viszont az akaratom nem mindig annak felel meg, amilyen elképzelései vannak az akaratérvényesítésről az embernek :D
F/18
nem létezik olyan, hogy tökéletes, de mindegy :D
az én barátom elég nagyszájú, és meglehetősen talpraesett, megvéd, meg minden. de ha kettesben vagyunk látszik, hogy szeret és ő is vágyik a szeretetre, és nagyon érzékeny.
nézd az összes férfi vágyik a törődésre, és nagyon tudnak szeretni. de a nagyszájú macsóknak el kell nyernde a bizalmát, hogy megmutassák a "gyenge oldalukat".
ma 11:39
11:37 vagyok
Szerintem fogsz ilyet találni. Én már kétszer is találkoztam ilyen típussal, csak az elsővel mindenféle egyéb különbözőségek és bonyodalmak miatt nem jött össze.
A második, ilyen, akivel találkoztam, az már a férjem. :)
Mondjuk jó sokáig kellett rá várnom, már majdnem harminc voltam, mire megtaláltam, de nem adtam fel a reményt és megérte!
'a visszahuzodók szánalmas kis p*csok, ne is kezdj velük, sztem egy olyannal többre mész aki lazább, és latin lover, elvégre egysze mindnekinek bekötik a fejét..'
Bunkó sötét alak lehetsz te is.Hova jutott a világ
ma 15:40
Most ez is miért ne lehetne reális (kivéve talán a fotomodell dolgot)? Miért ne találhatnál egy szép, csinos lányt, aki házias, kedves, ad magára és családot alapíthatsz vele?
Látod, az én "elvárásaim" is teljesültek. Úgyhogy tudom, hogy van esély rá, hogy találhatunk olyat, aki nekünk megfelelő. Tökéletes ember persze nincs, de attól még nem kell megelégednünk olyannal, aki egyáltalán nem jön be külsőleg, vagy belsőleg.
13:31 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!