Miért tetszik ennyire ez a férfitípus?
Figyelt kérdés
Kopasz, kisportolt testalkattal... meglátok egy ilyet és ölni tudnék érte!2011. szept. 23. 01:59
1/9 anonim válasza:
Mert tudod,hogy az ilyen típusok többségének meggyőzőek a belső tulajdonságai.
Kétzónás klíma,bőr belső stb.
2/9 anonim válasza:
Rettenetesen egyszerű, ilyen az ízlésed! másnak meg nem jön be egyáltalán.
3/9 anonim válasza:
Mindenkinek van valami típus, ami nagyon bejön! Neked pont ez! Azért. Ízlésekről nem lehet vitatkozni.
4/9 anonim válasza:
Nekem eddig (egyet kivéve) csak ilyen pasik voltak,és most is ilyen van,már több mint 3 éve. A legtöbben lenézik az ilyen pasikat,vagy beazonosítják valamiféle ostoba sztereotípiákkal -mint például az első válaszoló- ,arról nem is beszélve,hogy a nőiket szeretik még hülyébbnek nézni,és ezeknek aztán hiába mondanád,hogy nem kell általánosítani,mert nem mind olyan.
Szóval némiképp hátrányban vagy egy kopasz kigyúrt férfi oldalán,de azért csak hajrá! :)
26/N
5/9 anonim válasza:
Két pasitípus szóba sem jöhet: a kopasz és a hosszúhajú.
6/9 mus musculus válasza:
Ahogy már azt mondták előttem; ízlések és pofonok. Engem pl. kifejezetten taszít ez a kategória.
7/9 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Neked az az eseted, valamiért férfiasnak találod. (Állítólag aki kopasz, annak a szervezete több tesztoszteront termel! :D )
8/9 anonim válasza:
én a göndörhajúakkal vagyok így:)
kinek ez kinek az jön be:D
9/9 A kérdező kommentje:
:) köszi!
2011. szept. 25. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!