Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél az én helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél az én helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, nagyon keveset találkozunk, alig beszélünk, ha úgy vesszük, elhanyagol. Barátaink régen jóban voltak, mostanság minden megváltozott, én barátaim pl folyamatosan arra akarnak rávenni, hogy szakítsak vele, amit meg is tennék, de ha találkozunk, szeretem, ha tudom hogy elveszíthetem, megőrülök. Egyszer viszont egy másik fiúval megcsaltam őt (csak csókolóztunk), azóta nagyon bánom, és félek, hogy ő megtudta. Az egész oka az volt hogy elhanyagolt. Ha szakítanék vele, minden megváltozna, de nem jöhetnék össze mással, szeretnék, és lenne is kivel, de bizonyos okokból kifolyólag nem tehetném. Szakítanál, vagy megbeszélnéd az egészet? (kerestem őt, sehol sem válaszol, így nagyon aggódom)
2011. júl. 14. 08:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Én megbeszélném vele, de egyben szakítanék, a nem érti meg. Mondd meg neki, hogy neked ez így kib*szott szar, és szeretnéd, ha változtatnátok a dolgon, ha nem képes erre, akkor ne várj a csodára. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ha nem képes változtatni, nem is szeret. Nagyon remélem hogy hamar megoldódnak a gondjaitok, sok sikert!

16/F

2011. júl. 14. 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ilyen helyzetbe kerülnék és ha mégis sem ide tenném fel a kérdést.

Miért ne jöhetnél össze mással?

A barátaid minek u..tnak bele??

Hihagyod a részleteket, így hogy válaszoljunk??

Hány évesek vagytok egyébként?

2011. júl. 14. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:

" de nem jöhetnék össze mással, szeretnék, és lenne is kivel, de bizonyos okokból kifolyólag nem tehetném"

Ez mégis mi?

2011. júl. 14. 08:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Barátaim azért szólnak bele, mert tudják, hogy minden kapcsolatom vége az volt, hogy én szívtam meg, ők pedig jót akarnak nekem, és mellettem lennének akkor ha szakítok.

Ha részleteket írnék, rettentő hosszú lenne maga a kérdés, egyébként 17 éves vagyok, ő 18.

2011. júl. 14. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, van időnk....
2011. júl. 14. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!