Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél az én helyemben?
Én megbeszélném vele, de egyben szakítanék, a nem érti meg. Mondd meg neki, hogy neked ez így kib*szott szar, és szeretnéd, ha változtatnátok a dolgon, ha nem képes erre, akkor ne várj a csodára. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ha nem képes változtatni, nem is szeret. Nagyon remélem hogy hamar megoldódnak a gondjaitok, sok sikert!
16/F
Nem hiszem, hogy ilyen helyzetbe kerülnék és ha mégis sem ide tenném fel a kérdést.
Miért ne jöhetnél össze mással?
A barátaid minek u..tnak bele??
Hihagyod a részleteket, így hogy válaszoljunk??
Hány évesek vagytok egyébként?
" de nem jöhetnék össze mással, szeretnék, és lenne is kivel, de bizonyos okokból kifolyólag nem tehetném"
Ez mégis mi?
Barátaim azért szólnak bele, mert tudják, hogy minden kapcsolatom vége az volt, hogy én szívtam meg, ők pedig jót akarnak nekem, és mellettem lennének akkor ha szakítok.
Ha részleteket írnék, rettentő hosszú lenne maga a kérdés, egyébként 17 éves vagyok, ő 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!