Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben?
4 éve párkapcsolatban vagyok. Szeretem. Nem akarok fájdalmat, csalódást okozni neki.
Pár hónapja megismertem valakit, aki nagyon felkavart, belelát a lelkembe, s olyan érzéseket vált ki belőlem, melyek eddig sosem törtek felszínre.
Félek, hogy a párom összeroppanna, ha szakítanék vele, mert ismerem, milyen.
Mi tévő legyek?
Figyelj te keverted meg a dolgokat neked is kell cselekedned!
ha nem akarsz a párod mellett lenni akkor ne pazarold az idejét mert találhat Nálad jobbat is!!!Most pusztán vigyázásból féltésből feleslegesen ne vedd el másoktól a lehetőséget!!!
Egyet tegyél meg hogy ne sms-ben és ne levélben tudassad vele hanem ülj le vele és magyarázd el neki a helyzetet!
Üdv!
Ha valaki fel tudott kavarni,akkor NYÍLVÁNVALÓAN a jelenlegi párodba NEM vagy szerelmes.Ezt jól jegyezd meg...
Mit tennék a helyedben?
Szakítanék.Elmondanám,hogy már nem az igaziak az érzéseim,és ki szeretnék lépni a kapcsolatból.
Ennyi.
Aztán átgondolnám,hogy miylen lehet az új emberrel.Elkezdenék azzal randizni,meg másokkal is és élném az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!