Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítottad el a barátodat? És mit tettél h melletted maradjon?

Figyelt kérdés
Mi a hosszú kapcsolat titka? hogyan szeretted meg és hogyan "tartottad" meg a kapcsolatod?
2009. márc. 31. 20:27
 1/10 A kérdező kommentje:
jó sex, jó kaján kívül... egyáltalán mivel tudok ellenállhatatlan lenni egy pasi számára? (nem vagyok csúnya de mostanában vhogy nem jönnek össze a dolgok:( )
2009. márc. 31. 20:28
 2/10 A kérdező kommentje:
sőt.. kifejezetten jó csajnak tartanak. 18 vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom, nem vesznek komolyan, pedig én mindig hosszúra tervezném...:(
2009. márc. 31. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő csábított el engem :) Én mindent megpróbáltam, hogy megtartsam...A gyomrán keresztül, a szexszel, törődéssel, szeretettel...Szakított mégis...Ahol nincs érzelem, ott csinálhatsz bármit, nem marad melletted. Részéről csak fellángolás volt :S Csakhogy 5 hónap kellett, hogy rájöjjön :S
2009. márc. 31. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

szeretet,torodes,megertes.

ami az elcsabitast illeti....beszelgettunk hazafele es nagyon jol erezte magat velem ugyh elkerte az id-m. messengeren is jol erezte magat, folyton hulyeskedtunk. utana talalkoztunk es csokolozas kozben is jo lerezte magat velem. kb ennyi :)

2009. márc. 31. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ő jött utánam:)

aztán igent mondtam

nem volt még szex

5 hónapja vagyunk együtt

18/L

2009. márc. 31. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk én már augusztusban egy táborban kinéztem a barátom,de nem mertem kezdeményezni.November végén egy néptáncos suliban bent alvós hétvégén vacsoránál sokat beszélgettünk és utána is,és feltűntem neki :)(Hál' Istennek :D) Pakolásztunk és egyszer scak hátra fordult és megcsókolt magától :)

Annyira megrökönyödtem,hogy csak élvezni tudtam a helyzetet :)))) (L)

Kiderült hogy abban a bizonyos táborban én sem voltam neki közömbös dehát ő sem jött volna oda :D

Azóta is együtt vagyunk és megy a tervezgetés... :)

Megtartani?-hmm ez érdekes kérdés...

Ha két ember összeillik,nincs olyan hogy megtartani!(szerintem)

Együtt lenni inkább,de ha valakit meg kell "tartni" ott bajok lehetnek...

Lehet hogy tévedek...

L/16

2009. márc. 31. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Önmagamat adom :)
2009. márc. 31. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Nekem osztálytársam a barátom, és eleinte csak ismerkedtünk, flörtölgettünk, smseztünk (2hónapig), aztán én lekaptam (:D) és már másfél éve együtt vagyunk.

A törődés az alap. Szerintem fontos, h minden téren megfelelj neki - tehát ne csak a szeretője legyél, hanem a szerelme, a barátja, a támasza, a mindene... :)

Nekem eddig ez bevált.

17/L

2009. márc. 31. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokat nevetunk es kirandulunk egyutt, mindig meghallgatom meg nagyon szeretem, iden lesz a lagzink :D
2009. márc. 31. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A nevetésemmel csábítottam el. :) Semmi praktikát nem vetettem be, magamat adtam... A kapcsolatot pedig szerintem úgy lehet megtartani, hogy még ha fáradt is vagy, nem rajta töltöd ki a dühödet például. Megtapasztaltam már (1 éve vagyunk együtt), hogy a feszültebb időszakomban siralmas volt az egész, de amióta megtanultam kezelni a gondjaimat, százszor jobb, és ugyanannyira lángolunk egymásért, mint az elején...
2009. márc. 31. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!