Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítottad el a barátodat? És mit tettél h melletted maradjon?
szeretet,torodes,megertes.
ami az elcsabitast illeti....beszelgettunk hazafele es nagyon jol erezte magat velem ugyh elkerte az id-m. messengeren is jol erezte magat, folyton hulyeskedtunk. utana talalkoztunk es csokolozas kozben is jo lerezte magat velem. kb ennyi :)
ő jött utánam:)
aztán igent mondtam
nem volt még szex
5 hónapja vagyunk együtt
18/L
Nálunk én már augusztusban egy táborban kinéztem a barátom,de nem mertem kezdeményezni.November végén egy néptáncos suliban bent alvós hétvégén vacsoránál sokat beszélgettünk és utána is,és feltűntem neki :)(Hál' Istennek :D) Pakolásztunk és egyszer scak hátra fordult és megcsókolt magától :)
Annyira megrökönyödtem,hogy csak élvezni tudtam a helyzetet :)))) (L)
Kiderült hogy abban a bizonyos táborban én sem voltam neki közömbös dehát ő sem jött volna oda :D
Azóta is együtt vagyunk és megy a tervezgetés... :)
Megtartani?-hmm ez érdekes kérdés...
Ha két ember összeillik,nincs olyan hogy megtartani!(szerintem)
Együtt lenni inkább,de ha valakit meg kell "tartni" ott bajok lehetnek...
Lehet hogy tévedek...
L/16
Nekem osztálytársam a barátom, és eleinte csak ismerkedtünk, flörtölgettünk, smseztünk (2hónapig), aztán én lekaptam (:D) és már másfél éve együtt vagyunk.
A törődés az alap. Szerintem fontos, h minden téren megfelelj neki - tehát ne csak a szeretője legyél, hanem a szerelme, a barátja, a támasza, a mindene... :)
Nekem eddig ez bevált.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!