Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme h megbocsássak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme h megbocsássak neki vagy nincs?

Figyelt kérdés
Szóval a barátommal 1 és fél vagyunk együtt, lettegy külön hétvégénk ö másik helyre a barátjaival én meg egy másikra a barátnöimmel mentem....mondta h jó legyek ne csináljak hülyeséget és vigyázzak magamra. Én is ugyanazt mondtam meg h ne igyon soka(nem szokott soha sokat inni de azért mondtam)És ahova ö ment kicsit többett ivott a kelleténél és egy másik csajjal smárol,de avval a lánnyal akit mindig is nem birtam,aki mindig irt a barátomnak mondtam neki h ez biztos akar valamit de a barátom h ugyan biztos nem akar semmit csak ir....(mindig irt neki msn) A barátom mondta h ö lenne az utolsó akivel megcsalna söt h soha nem csalna meg föleg nem evvel a lánnyal....hát tévedett,pont vele....nagyon fájt h egy éjszaka alatt csak igy tönkrevágott mindent...Szóval a ti véleményetekre vagyok kiváncsi elsösorban olyanokéra akik átéltek ilyet vagy hasonló! Hozzáteszem ez az eset szombaton történt,azóta minden nap délutántól késö estig msneztünk és telefonáltunk,szeret tudom látszik rajta az is h megbánta,mert sirt is és szivböl....Mit tegyek,mert nem tudok dönteni....tehetlen vagyok...
2009. márc. 31. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg:) Persze többször ilyet ne nézz el neki!
2009. márc. 31. 23:29
 12/12 anonim ***** válasza:

szia

én megbocsátottam, ennek már két éve, két és fél éve vagyunk együtt

sajnos nehezen bízok meg benne....és emiatt már sokszor veszekedtünk, féltékeny lettem,azelőtt egyáltalán nem voltam az... de azóta nem történt ilyen, de nehéz megbocsátani......akkor adtam esélyt, most már nem adnék

2009. ápr. 1. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!