Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme h megbocsássak neki vagy nincs?
Az az idióta csaj ne érdekeljen. Bocsáss meg neki.
2009. márc. 31. 20:29
Hát ebben neked kell döntést hozni. Én biztos nem tudnék megbocsátani, nálam a megcsalás az szakító erővel bír. Tudod úgy vagyok vele, ami egyszer megtörténik, többször is megfog, és ezt tapasztalatból írom. :( Most csak egy csók, legközelebb több...
Neked kell tudnod, mit tudsz megbocsátani, elfelejteni. Én, ha megcsókolna, arra gondolnék, hogy mást is így csókolt nem régen és ráadásul azt akit én ki nem állok!!
Nálam egyértelmű lenne a helyzet, vége!
Biztos szeret, ha sírt is, de gyenge férfi, mert könnyen elcsábul. És így a bizalom már inog és ez tönkre teszi a kapcsolatot. Mert az alapköve a bizalom. Amit a srác eljátszott.
Nos ez egy vélemény, a döntés a tied.
2009. márc. 31. 20:30
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat....a srác anyukájával is beszélte mondta h olyan a fia h ha egydolgot elhibáz abbol ténleg tanul és többet nem követi el...valamit még hozzáteszem a fiu rögtön másnap elmondta mit tett....
4/12 anonim válasza:
A pasiknak mondhatod, hogy megváltozzanak... Ez úgyis csak évek múlva derül ki. Két lehetőség van. Az egyik, hogy ez csak egy véletlen félrelépés volt, a másik pedig, hogy többször is meg fogja tenni. Te ismered a barátodat, te tudod, hogy hogyan viselkedik, szerintem ebben a helyzetben csak te tudsz dönteni.
Tapasztalat: a volt barátomnak kb. ötször adtam még egy utolsó esélyt, de nem élt vele. Azóta van egy 8 hónapos kiegyensúlyozott kapcsolatom, az egyik osztálytársam azóta szeretne elbánni velünk, csakhogy ne legyünk boldogok. Ilyen emberek mindig voltak, és mindig is lesznek. Nem tudunk ellene mit tenni. Vannak olyanok, akik úgy élik ki magukat, hogy másokat tesznek tönkre. Ezzel meg kell tanulni együtt élni. Én is éppen ezt teszem.
Sok sikert a döntéshez, és majd írd meg mire jutottál!
C.
2009. márc. 31. 20:32
Én igaz pasi vagyok, máshogy is működök. Nálam az alkohol általában enyhítő körülmény, igaz eleve nem kéne sokat inni. Én megbocsátanék.
2009. márc. 31. 20:34
Oszinten es ez a privat velemenyem, hogy nem eri meg megbocsajtani neki, voltam mar ilyen helyzetben, ne hidd nekem is sirtak, elvileg szivbol nem egyszer nem ketszer es mindig csalodnom kellett. Az ember vagy igazabol szereti es becsuli a masikat vagy pedig nem....nem kellenek olyan kifogasok hogy hat elment egy hetvegere...es akkor mivan ? vagy tobbet ivott a kelletenel...es nem tudott ellenallni a kisertesnek! bar tudom h nehez es szived szerint megbocsajtanal neki, es bar lehet h megbanta igazan, ne add neki olyan konnyen magad vissza, mert az agya elfog szallni es azt hiszi majd h megtehet mindetn veled te ugyis megbocsajtol neki egy ket kedves szo utan! Epp te mondtad hogy egy ejszaka alatt igy tonkrevagni mindent.....na ezaz. Ha megis ugyerzed hogy ezek utanmegtudsz bizni benne es igazan megbanta a dolgot akkor sok sikert nektek es neke dmeg kitartast :)
2009. márc. 31. 20:38
szerintem mindenki érdemel 1 esélyt.legyél vele kemény,nehogy azt higgye mindent megbocsátasz,de azért bocsáss meg neki:) ha 1 férfi sír..az sztem elég komoly!a szerelem mindent legyőz ;D
2009. márc. 31. 20:42
Hadd kerdezzem mar meg...hogyan tudnad leirni az eddigi egy evet? milyen volt veled a baratod? sokszor toltotte nelkuled a hetvegeit? hany evesek vagytok?
2009. márc. 31. 20:43
9/12 A kérdező kommentje:
17 vagyok ö 18,az elmult egy év,hát csodás volt...volt amikor veszekedtünk de inkább a jó dolgok maradtak meg bennem...nyáron párizsban,münchenben,monacoban voltunk,az csodás volt,rengeteg koncertre mentünk együtt,legtöbb hétvégét együtt tölttöttük,szinte majdnem minden hétvégén találkoztunk néha elment a haverjaival bulizni nélkülem de ak nem csinált ilyet,akkor sokat voltunk a haverjaival sokat hülyéskedtünk.Sirtunk nevettübnk együtt,de mindig ott voltunk egymásnak.Segitettünk egymásnak a tanulásba,vagy ha rossz kedve volt a másiknak felviditottuk.... Báris nekem nagyon jó volt és egymással feküdtünk le elöször....:)
Szerintem meg bocsájthatsz. Én biztosan meg bocsájtanék.:)
Ha sírt emiatt, látod h szeret és hogy megbánta, meg hogy már másnap el mondta..nem csak véletlenek...
2009. márc. 31. 21:19
Kapcsolódó kérdések: