Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Segítség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Segítség, esetleg javaslat?

Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok, mindenem megvan boldognak mondhatom magam. Sport terén elég sikeres vagyok sok barátom van minden. De hiányzik egy valami az életemből ami miatt nem tudok boldog lenni. És ez egy társ. Egy olyan barátnő kéne nekem aki melett boldog vagyok. Ennyi. Sok lánnyal próbáltam már de egyik se fog meg semmilyen szinten. Barátaim mondják hogy ha ilyen csaj jönne ide hozzám akármikor összejönnék vele. De valahogy nekem nem ez kell hogy minél szebb legyen minél jobb. Annál több kéne nekem. Lehet ha velem van baj.. Nem vagyok maga a romantika, de valami érzelmet kéne belevinni egy kapcsolatba szerintem. Miért van ez velem Miért nem fog meg egy lány se?
2011. júl. 13. 22:07
 1/8 WhiteLabel ***** válasza:

Ne aggódj, vedd lazán, én először 17éves koromba gondolkodtam komoly kapcsolaton, addig csak kurogattam, rá egy évre összejött, azóta már együtt élünk, babát várunk, mi kell még?:)

Éld ki magad, aztán később rá érsz komoly kapcsolatra.

2011. júl. 13. 22:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké a kiéléssel nincs baj:) Jól érzem magam bulizok stb. De mintha kéne valami stabil, valami komoj. Valaki akire támaszkodhatok akire ugy gondolhatok hogy szeretem, és ha vele vagyok nem a gravitáció tart a földön hanem ő :) Hogy legyen kinek megfogni a kezét ez kell nekem :)
2011. júl. 13. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak azt tudom neked javasolni, hogy türelem. Elöbb-utóbb úgyis jönni fog olyan lány, aki megfog. Ezt nem lehet eröltetni. A legváratlanabb pillanatban bukkan fel.

Azért nem fogott meg egyik sem, mert rossz emberekkel ismerkedtél meg. Illetve rosszul fogalmaztam, inkább nem a megfelelövel. Hidd el, azt abban a pillanatban érezni fogod, hogy "igen, ö az". Tapasztalat ;)

2011. júl. 13. 22:25
 4/8 anonim válasza:
Azért mert te a fiúkhoz vonzódsz!
2011. júl. 13. 22:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Szeretnéd mi?
2011. júl. 13. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:

fleti és társai : Csak egy mondatocska nektek: MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI !! Köszönöm szépen.

Kérdező: Ez azért van, mert szeretnél egy komoly(abb) kapcsolatot, Igazából szerintem... ez majd idő múlva... jön magától. Nagyon fontos, h kik között keresgélsz. Lehet az egész társaság olyan.. Nade ebbe ne menjünk bele. (Igazán) hasznos választ nem tudok adni.. BOCS.

Általában ilyen korban a fiúk még közel sem vágynak komoly kapcsolatra. Nekem is ez volt a problémám. Úgyhogy elkezdtem más korosztályban keresgélni... lehet, de csak lehet, h neked is ezt kéne. Vagy?

15/L

2011. júl. 16. 07:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Minél jobban görcsölsz ezen, annál nehezebben fog sikerülni. Éld az életed lazé, ne gondolkozz ezen, s majd belebotlasz egyszer valakibe ott ahol nem is számítasz rá :)...
2011. júl. 16. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyanúgy érzek..sok fium volt de egyikse vágyott komoly kapcsolatra..tudom hogy még 14 vagyok de ezt az érzést nem lehet elfolytani..:)
2011. júl. 16. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!