Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Segítség, esetleg javaslat?
Ne aggódj, vedd lazán, én először 17éves koromba gondolkodtam komoly kapcsolaton, addig csak kurogattam, rá egy évre összejött, azóta már együtt élünk, babát várunk, mi kell még?:)
Éld ki magad, aztán később rá érsz komoly kapcsolatra.
Csak azt tudom neked javasolni, hogy türelem. Elöbb-utóbb úgyis jönni fog olyan lány, aki megfog. Ezt nem lehet eröltetni. A legváratlanabb pillanatban bukkan fel.
Azért nem fogott meg egyik sem, mert rossz emberekkel ismerkedtél meg. Illetve rosszul fogalmaztam, inkább nem a megfelelövel. Hidd el, azt abban a pillanatban érezni fogod, hogy "igen, ö az". Tapasztalat ;)
fleti és társai : Csak egy mondatocska nektek: MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI !! Köszönöm szépen.
Kérdező: Ez azért van, mert szeretnél egy komoly(abb) kapcsolatot, Igazából szerintem... ez majd idő múlva... jön magától. Nagyon fontos, h kik között keresgélsz. Lehet az egész társaság olyan.. Nade ebbe ne menjünk bele. (Igazán) hasznos választ nem tudok adni.. BOCS.
Általában ilyen korban a fiúk még közel sem vágynak komoly kapcsolatra. Nekem is ez volt a problémám. Úgyhogy elkezdtem más korosztályban keresgélni... lehet, de csak lehet, h neked is ezt kéne. Vagy?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!