Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret engem vagy érez irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret engem vagy érez irántam egyáltalán valamit?

Figyelt kérdés
egy pasival úgy volt hogy összejövök de valaki bekevert és nem.de még most is msn-en szoktunk beszélni mindig becézget meg flörtöl velem meg mondta hogy nem tudja mi van vele de vonzom.és mikor "ugy volt hogy járunk"akkor mindig nyaggattam hogy legyen már kamja és ment nézni kamt de csak most vette és mondta hogy miattam vette.és most ugy van hogy a haverjához átmegyek és ő egyböl monta hogy ő is ott lesz majd meg majd ő szól mikor mehetek és edig nem is volt szó hogy ő is ott lesz.
2009. márc. 31. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:

ha úgy odavan érted akkor miért is nem jártok?

Ezt nem értem.

2009. márc. 31. 20:02
 2/6 A kérdező kommentje:
léci a kérdésre válaszoljatok.
2009. márc. 31. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Eggyértelmű hogy tetszessz neki.Ha nem tetszenél neki nem lenne ilyen figyelmes.Becézget,flörtöl,meg vonzod..ez annak a jele hogy tetszessz neki.
2009. márc. 31. 20:23
 4/6 anonim válasza:

Egyértelmű, hogy tetszel neki. Csak tovább kell fejleszteni. Valamelyikőtöknek lépnie kell. Küldj felé érthetőbb jeleket, lehet, hogy ő ennél többet már nem tud feléd sugározni, vagy úgy érzi, hogy te eddig még nem adtál elég bizonyítékot arra, hogy bejön neked. Ez is lehet az oka annak, hogy nem mer elhívni sétálni vagy sütizni vagy akárhová. :) Csak hajrá!

Ha ő nem lép, lépj te, és hívd meg valahová, ott minden ki fog derülni!

Sok sikert!

C.

2009. márc. 31. 20:25
 5/6 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló:ezeken már tul vagyunk söt már az első csokon is
2009. márc. 31. 20:27
 6/6 timido ***** válasza:

Az én esetem az, hogy tetszem a fiúnak, csak a távolság miatt, meg a korkülönbség (4év) miatt nem akarja.. De volt idő, mikor mindig mondta hogy hogy kíván, meg hogy bárcsak ott lennék. Aztán lett bnője, én meg "mentem a kukába".

Tuti hogy tetszel neki. :) Szerintem próbálj hozzá közelebb kerülni. Aki meg bekavart, azzal ne is beszéljél! Én is megjártam, hogy volt valaki, akinek nem tetszett, hogy tetszünk egymásnak a fiúval, és annyira kavarta a szart, hogy mi vesztünk össze... (már megoldódott ez az ügy, mert nem beszéltem többé azzal, aki kavarta a szart)

Meg kamozzatok, meg találkozzatok sűrűbben. De azért próbáld megtalálni az aranyközéputat, hogy nehogy az agyára menjél, hogy mindig keresed/hívogatod, mert akkor negatívan is elsülhet. Remélem összejön! :)

2009. ápr. 1. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!