Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem vagy érez irántam egyáltalán valamit?
ha úgy odavan érted akkor miért is nem jártok?
Ezt nem értem.
Egyértelmű, hogy tetszel neki. Csak tovább kell fejleszteni. Valamelyikőtöknek lépnie kell. Küldj felé érthetőbb jeleket, lehet, hogy ő ennél többet már nem tud feléd sugározni, vagy úgy érzi, hogy te eddig még nem adtál elég bizonyítékot arra, hogy bejön neked. Ez is lehet az oka annak, hogy nem mer elhívni sétálni vagy sütizni vagy akárhová. :) Csak hajrá!
Ha ő nem lép, lépj te, és hívd meg valahová, ott minden ki fog derülni!
Sok sikert!
C.
Az én esetem az, hogy tetszem a fiúnak, csak a távolság miatt, meg a korkülönbség (4év) miatt nem akarja.. De volt idő, mikor mindig mondta hogy hogy kíván, meg hogy bárcsak ott lennék. Aztán lett bnője, én meg "mentem a kukába".
Tuti hogy tetszel neki. :) Szerintem próbálj hozzá közelebb kerülni. Aki meg bekavart, azzal ne is beszéljél! Én is megjártam, hogy volt valaki, akinek nem tetszett, hogy tetszünk egymásnak a fiúval, és annyira kavarta a szart, hogy mi vesztünk össze... (már megoldódott ez az ügy, mert nem beszéltem többé azzal, aki kavarta a szart)
Meg kamozzatok, meg találkozzatok sűrűbben. De azért próbáld megtalálni az aranyközéputat, hogy nehogy az agyára menjél, hogy mindig keresed/hívogatod, mert akkor negatívan is elsülhet. Remélem összejön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!