Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érez irántam a csaj ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam a csaj ha azt mondja szeret, de még se akar összejönni velem, max évek múlva?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy kicsit beszélgettünk és mikor szóba jött hogy összejöhetnénk, olyat írt hogy még nem áll készen, mert még néha gondol az előző exére akit utál, plussz túl fiatal hozzám (kb 2-3 év korkülönbség), esetleg 4-5 év múlva megpróbálhatjuk mert akkor még lehet is belőle valami, ha most jönnénk össze, szerinte csak 1 hónapig tartana... de szeretem azért őt.

Mit csináljak, felejtsem el őt, vagy tegyek még egy utolsó próbát?

18/F

2011. máj. 2. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Mit komolykodtok ilyen fiatalon? Élvezd az életet, ha ezt mondta, hát fogadd el. Nehogy már vesztegesd a fiatalságod rá. Bulizz, menj ki a haverokkal, és csajozzál;)
2011. máj. 2. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:
A csaj szánalomból nem mondja azt neked,hogy kocc.
2011. máj. 2. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!