Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti részegen öszintébek vagytok vagy össze vissza beszélte? Minél több választ.
nem őszintébb, ink. nyitottabb, kimondom amit gondolok, átgondolás nélkül... de igaziból eddig ahányszor becsiccsentve vtam, vagy részeg, utána mindig azt mondta mindenki, h aranyos vagyok, össze-vissza beszélek, kicsit meggondolatlanul:D de onnan lehet tudni, h már eléggé ittam, h elmondom mindenkinek, h szeretem(akiket tényleg is), meg miért szeretem, és megölelem őket... nem mintha ez olyan nagyon különleges dolog lenne, attól lesz az, h ilyenkor be nem áll a szám, és egyfolytában ezt nyomatom mindenkinek többek között... de eddig mindig értékelték a többiek:)
18/L
Sziaa!:D
Már nem most írtad ki a kérdést, de azért válaszolok. Én nagyon sokat beszélek olyankor, és csak az igazat mondom.Minden érzésemet elmondom annak az illetőnek akivel vagyok akkor.:)
Én nem beszélek... HANEM ORDIBÁLOK lol
Amúgy viccet félretéve, én is össze vissza beszélek és nem szeretek másokat meghallgatni. Részegen szeretek a középpontban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!