Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a szerelmemnek? 7. évfordulóra
Figyelt kérdés
Már nagyon komolyan tervezzük a jövőt, nemsokára lakásvétel, meg a jövőt illetően minden. Most szombaton leszünk 7 évesek. És ötletem sincs hogy mit vegyek. Mindenképpen főzök vacsorát (gyertyafényes vacsora lesz), meg elmegyünk majd valahova kettesben. De én ezenkívül még szeretnék neki valami apróságot. Szerintetek mit? Már túl vagyunk minden szokásos ajándékon.2009. márc. 31. 18:55
11/13 A kérdező kommentje:
A kezét tuti nem kérem meg. Én vagyok a lány, és megvárom, hogy ő kérje meg a kezem. És kikényszeríteni se fogom. Hagyon hogy "felnőjjön", még fejlődnie kell...
A fejleményeket mindenképpen megirom.
Ha valakinek van ötlete ajándékügyben, akkor azt szivesen fogadom.
2009. ápr. 1. 15:13
12/13 A kérdező kommentje:
Hát nem történt meg eddig amire vágytam, és persze még mindig vágyok. Volt egy kis közös programunk, és volt olyan pillanat, ami nagyon romantikus volt. Szerintem ha akarta volna akkor megkérte volna a kezem.
Most egy kicsit elvagyok keseredve, és most nem tudom, hogyan tovább. Persze vele nem érzékeltetem, hogy én többet vártam. De a lelkem mélyén nagyon bánt.
2009. ápr. 4. 13:43
13/13 anonim válasza:
Kérd meg te a kezért. Ha ennyi ideje együtt vagytok, de az is lehet, hogy neki esze ágában sincs eljegyezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!