Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a szerelmemnek? 7....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a szerelmemnek? 7. évfordulóra

Figyelt kérdés
Már nagyon komolyan tervezzük a jövőt, nemsokára lakásvétel, meg a jövőt illetően minden. Most szombaton leszünk 7 évesek. És ötletem sincs hogy mit vegyek. Mindenképpen főzök vacsorát (gyertyafényes vacsora lesz), meg elmegyünk majd valahova kettesben. De én ezenkívül még szeretnék neki valami apróságot. Szerintetek mit? Már túl vagyunk minden szokásos ajándékon.
2009. márc. 31. 18:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Egy másik nem ide tartozó dolog: én nagyon vágyom rá, hogy hétvégén megkérje a kezem. Drukkoljatok:-)
2009. márc. 31. 18:58
 2/13 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2009. márc. 31. 19:13
 3/13 A kérdező kommentje:
én 24 leszek, párom 26
2009. márc. 31. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:

akkor épp itt az ideje :)

amúgy ha van pénzetek akkor szervezhetnél esetleg 1 kis kiruccanást a 7végére vmi welness hotelbe v akármi.

v menjetek el a régi helyekre ahol sokat lógtatok annó.

v ahol megismerkedtetek.

v kérd meg te a kezét :P :)

2009. márc. 31. 19:19
 5/13 A kérdező kommentje:

Az a bajom a wellness-el, hogy inkább vennék helyette karika gyűrűket, csak hát így előre nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e ilyenen gondolkodnom. Már az ötödik évfordulóra is vártam, hogy megkér. (meg a hatodikon is)

Mert ha wellness-re költjük a pénzt, akkor gyűrűre nem maradna...

Arra is gondoltam, hogy vacsora helyett lehetne egy "késői" ebéd, utána meg elmenni egy közös helyre, ahova szép emlékek fűznek. Csak hát ha ott leszünk, akkor adnék neki kis meglepit. Na és ez a kérdés, hogy mit?

2009. márc. 31. 19:24
 6/13 anonim ***** válasza:

figyelj.

7 év az sok év. és nyugodtan megkérheted a kezét.

lehet h ő még azon gondolkozik h nem e túl korai, v h te h szeretnéd v vmi.

szerintem mi akaraterős nők vagyunk :D és egyáltalán nem baj ha te kéred meg a kezét,sőt lehet, h még segítesz is ebben neki :)

még gondolkozok h mik jöhetnének szóba :D de akkor csak a wellness meg ezek jutottak eszembe :/

viszont a gyűrű , nagyon jólenne. 1 olyan helyen megkérni a kezét ahol sokat voltatok együtt stb.

szerintem ennél jobb nem is lehetne :)

2009. márc. 31. 19:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
en meg azt mondom h NE KERD MEG A KEZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez nem a nok dolga. mar igyis tulzottan emancipalodtunk! gondolom mar tudattad vele h szeretned ha megkerne. hagyd h legyen kesz, ne erezze ugy h raerolteted mert annak nem lesz jo vege! szerintem megalazo ha te kered meg es semmi varazsa nincs.
2009. márc. 31. 20:28
 8/13 A kérdező kommentje:
ő tudja, hogy én várom a lánykérést, mert egy kedves közös barátunk elmondta neki, na azt nem hogy mióta várom, csak azt hogy én várom. szóval az igen válaszban biztos lehet. csak olyan kis nyünyü fajta, kell neki a biztatás, meg sokszor kell vele "anyukázni".
2009. márc. 31. 20:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egyálltalán nem magalázó, ha a nő kéri meg a fárfi kezét!!!! És ennyi év után, te is megkérhetnéd az ő kezét, biztos nem lenne ellenére, utána meg elgondolkozna, hogy miért nem ő kért meg téged...:P

Sok sikert akármit is adsz, de lehet, hogy megjön az esze, bár nem biztos.

Vasárnap remélem leírod a fejleményeket...

2009. márc. 31. 20:42
 10/13 anonim ***** válasza:
de édesek lehettek! sok boldogságot nektek!:)
2009. márc. 31. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!