Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Próbálom röviden összefoglalni. 2,5 éves kapcsolatról van szó kisebb megszakításokkal. 2 év után szüneteltünk, ő(18f) összejött egy lánnyal 2 hónapig jártak. Én addig foggal körömmel küzdöttem érte, megalázkodtam. Majd egy idő után feladtam, nem kerestem. (Egyébként minden nap a 2,5 év alatt tartottuk a kapcsolatot, akkor is, ha nem voltunk együtt). Beszámolt mindenről, miket csináltak a lánnyal stb... pedig nem kérdeztem. Mondta, hogy nem feküdtek le, mert csak engem kíván és megállapodtunk abban, ha valamelyikünk is lefekszik valakivel, azt elmondjuk egymásnak és onnantól végleg különválnak útjaink. Én nagyon szerettem, "hosszú pórázon volt", tehát ha smárolt valakivel megbocsájtottam, mivel én sem voltam szent, de soha senkivel nem feküdtem le. Miután szakított a lánnyal, egyből keresett, találkoztunk nagyon sokat, de mégy így sem volt az igazi. 1 hónapja pedig mintha minden megváltozott volna, minden olyan volt mint régen: boldog voltunk, szinte minden nap együtt voltunk, nem volt senki más a képben egyikünknél sem. Fél év után újra kimondta, hogy szerelmes belém, imád. Szárnyaltam a boldogságtól! Tegnap találkoztunk, szóba került ez az egész, elkezdett hazudozni össze vissza, egyikből a másikba. Kértem, hogy mondja el az igazságot. Elmondta: lefeküdt a lánnyal kétszer is. És ezek után fél évig átb*szta a fejemet, hazudott! Pedig erről is sokszor beszéltünk, hogy tényleg nem szexelt-e egyikünk se a 2,5 év alatt senkivel. Akkor is képes volt a szemembe hazudni. Mikor ezt megtudtam otthagytam, mondtam hogy én ezt képtelen vagyok megbocsájtani, remélem tudja. Azt mondta tudja. Egész éjjel bőgtem, tudta, hogy ezzel tud megbántani, ez fáj a legjobban. Azóta nem beszéltünk, nem tudom mit csináljak ha keresne. Mi a véleményetek? Ti hogy kezelnétek ezt? Lépjek túl? Mert most lenne kivel.
2011. júl. 13. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat de leírom nekem mi a véleményem erről.

Én már ott elakadtam hogy miaz hogy mással smárolgat mikor veled van meg te is másokkal miközben együtt vagytok? Hát ez szörnyű de ha neked ez így jó volt akkor nekem mind1 csak ledöbbentem.

2.HA egyszer szakítotok akkor onnantól kezdve neked semmi közöd nincs hozzá hogy kivel fekszik össze, főleg ha barátnője van édes istenem mit hittél hogy csak úgy a semmiért összejött valakivel?:OItt nincs olyan h megállapodtok egyáltalán h lehet ilyenbe megálapodni?Akkor ha mindketten csak egymással akartok lenni annyiból akkor mért nem jöttetek újra össze?!

Személyes véleményem h te is keress magadnak valaki mást akivel jól érzed magad.Ez a kapcsolat már onnantól kezdve halálra lett ítélve mikor egyikőtök megcsalta a másikat.

2011. júl. 19. 15:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon naív vagy!
2011. júl. 19. 15:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Na elolvastam mindent, én komolyan nem értem, neked mi a problémád??

Szétmentetek, összejött egy másik csajjal, mialatt ti összejártatok szexelni, közben 2x még ezzel a másikkal is lefeküdt, aztán újra összejöttetek és na bumm nem mondta meg, hogy lefeküdtek... Gondolom nem tartotta fontosnak. Én se számolok be minden volt pasiról és viselt dolgomról ahogy a párom se, van amit kifejezetten mondta, mikor rákérdeztem, hogy nem is akarja elmondani, én meg vállat vontam, hogy akkor nem... Nem járt veled akkor, nem tartozik kötelességgel, hogy mindenről beszámoljon.

Mert ha te emiatt komolyan kidobtál egy srácot, akivel máskülönben "hosszú pórázon voltatok" szóval már alapból nemértem ilyen mentalitással, hogy lehet felháborodni ilyesmin, akkor váljék egészségedre, szerintem hülyeség volt, ha boldogok voltatok és jól elvoltatok csak emiatt tök fölösleges volt kidobni.

De ha ő nem keres, akkor hagyjad, lépj tovább... És legközelebb gondold már végig egy kicsit ezeket, szerintem nem várhatod el az emberektől, hogy mindent elmondjanak neked, főleg ha akkor nem is jártatok...

20L

2011. júl. 19. 17:07
 14/16 anonim válasza:
szerintem menj el egy buliba, keress egy jó pasit, szexelj vele egy nagyot és túl leszel rajta :)
2011. júl. 19. 17:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Te csaj,szerintem lépj tovább,főleg ha lenne kivel..megbeszéltétek,hogyha valamelyikőtök is lefekszik mással,akkor elmondjátok egymásnak,és viszlát,de ő elsem mondta..sztem akármennyire is szereted,hagyd a p!csába,jobbat érdemelsz..Bár ez nem sima kapcsolat,ha mindketten smárolhattok mással..:| Én ha járok valakivel,csak vele vagyok,nemkell másik fiu,mert akkormár mind1 lenne,ha nemis járnánk..
2011. júl. 19. 18:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Amugy most,hogy elkezdtem előről olvasni..egy tanács:

FORDULJATOK MINDKETTEN ORVOSHOZ.!!

Orrból szájba csaljátok egymást,meg másokat,ez kiábrándító,azzal smároltok/szexeltek,akivel csak akartok..én ezt nem nevezném járásnak,ti v.milyen betegségben szenvedtek,már boccs,ha sértőnek tűntem,de ez durva..:D 19 vagyok,fiu,de a barátnőm is nevet rajtatok..:D(N)

2011. júl. 19. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!