Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz ez? Minden férfit meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz ez? Minden férfit meg lehet szerezni.

Figyelt kérdés
Nő vagyok.:))
2011. júl. 13. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
aham
2011. júl. 13. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:

Természetesen, valahogy minden férfit meglehet szerezni. Tudod, van az a lájkolós izé. A kajáról meg a szexről. :D

Na, viccet félretéve: Sok függ tőled. Ha vonzó vagy, jó az alakod, szép a mosolyod, ízlésesen öltözködsz és ezek mellett még jó a modorod is, kedves vagy, aranyos, segítőkész és közvetlen akkor a férfiak 70-75%-át megtudod hódítani. A legtöbb férfinél hatalmas plusz, ha tudsz főzni! :)

2011. júl. 13. 16:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát persze hogy nem !!! Vagy is meg lehet Csak kérdés hogyan meg milyen formában!!!
2011. júl. 13. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha egyedülálló (főleg ha már régóta), akkor simán lehet igaz, de úgy önmagában nem. Ennek okai: lehet, hogy a pasi 1. Kiegyensúlyozott, jól működő párkapcsolatban él, 2. Szereti a párját (v csak simán már szerelmes valakibe) 3. A saját neméhez vonzódik. 18/F
2011. júl. 13. 16:16
 5/13 A kérdező kommentje:

16.11-nek: :))

Ez mind megvan bennem, szerintem, kell az egészséges önbizalom.:D De mi van a megmaradt 25-30%-kal? Az sok.. MI van, ha az a férfi is benne van, aki kiszemeltem. Vagyis hogy nagyon teccik.:) Két cé-vel.:))

2011. júl. 13. 16:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Amelyiknek tetszel azt megtudod! 35F
2011. júl. 13. 16:27
 7/13 Stojkovic ***** válasza:

Olyan nincs, hogy egy nő akármelyik férfit meg tudja szerezni. Olyan viszont van, hogy sokat meg tud szerezni. Ha abban a sokban van az is akit meg akarsz szerezni, akkor szerencséd van. (ha nincs benne, akkor törődj bele és keress mást)

F/24

2011. júl. 13. 17:55
 8/13 anonim ***** válasza:
a férjem nevében bátran kijelenthetem, hogy: NEM!
2011. júl. 13. 18:43
 9/13 anonim válasza:

Rövid leszek.

Nem.

35/F

2011. júl. 13. 19:34
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Maskaralnak: Biztos vagy benne, hogy soha nem fogsz találkozni egy olyan nővel, akit meglátsz és azonnal tudod, hogy mindegy mi volt eddig, Ő az igazi?

2011. júl. 13. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!