Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én ezt nem bírom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem bírom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik haverom februárban megcsókolt náluk,és júniusban a discoban is,de nem tetszek neki,nem akar velem járni,és nekem most van barátom,neki pedig pár napja van barátnője. Pedig állandóan nézett, meg olyan dolgokat mondott,amikből az jött le,hogy bejövök neki,de úgy látszik mégsem. :(

Nagyon kivagyok,igaz hogy van barátom,de akkor is nehéz. Amíg nekem nem volt senkim,addig neki se kellett senki,most meg tessék.

16L

2011. júl. 13. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:

1. mindezt esetleg vele is megbeszélhetnéd

2. minek van pasid, ha amúgy más tetszik?

3. valószínűleg bepróbálkozott, tovább tud-e menni, nem tudott...nem kapcsolatot akart, hanem mást

hogy mit tegyél? lépj tovább

16 éves vagy, úgy érzed, itt a világvége, de hidd el, nincs;-)

2011. júl. 13. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:

valszeg azért van barátja, mert a másik srác nem kezdeményezett többet egy csóknál, és ugye tovább kell lépni. az más kérdés, hogy a kérdező nem tud továbblépni, és úgy is érzi, hogy a srácnak is bejön, csak valamiért nem beszélik meg.

én a helyedben megpróbálnék vele beszélni, ha nem is konkrétan a dologról, de furfangosan ki lehetne belőle szedni valamit, például a barátnővel kapcsolatban, hogy komolyan gondolja-e vele a dolgot. hátha leszűrsz valami következtetést.

a másik verzió, hogy konkrétan megmondod neki, mi a "szitu":-), és majd mond rá valamit.

lényeg, ha nekem bármikor is volt 3 % esélyem, hogy bejövök a srácnak, akkor kezdeményeztem is és akkor kiderült végleg, hogy igen vagy nem.

2011. júl. 13. 13:52
 3/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok. volt egy srác, akinél nem vettem észre, és ő nagyon akart volna, csak nem kezdeményezett. ez most derült ki 6 évvel később.

mostmár házas vagyok két babával, úgyhogy az a szekér elszaladt...

2011. júl. 13. 13:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele erről,elég keményen "leoltott" hogy ő g*cire nem mondott olyat hogy járni akar velem, meg ha akart volna tőlem valamit,akkor már lépett volna. Akkor azt nem értem,hogy miért csókolt meg?! :O
2011. júl. 13. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:

nemtom, részeg volt, vagy épp megkívánt

lépj tovább

2011. júl. 13. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:

hát akkor túl van tárgyalva, valszeg többet ivott a kelleténél, akkor az ember sokmindent megenged magának

hagyd és lépj tovább, és ha ilyen csúnyán beszél, akkor meg pláne hagyjad a havert...

2011. júl. 13. 13:57
 7/10 anonim válasza:
Hagyd a fenébe az ilyen h*lyét! Én is voltam hasonló szituban, egy darabig még vártam rá, néha egy pár csók volt mikor részeg volt és ennyi. Felejtsd el!
2011. júl. 13. 13:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Az első csók józanul történt. :)
2011. júl. 13. 14:05
 9/10 anonim ***** válasza:

16 évesek vagytok.

lehet,hogy volt valami fogadas pl:"kapsz 5000 ft-t ha mész és megcsokolod"

vagy csak szorakozasbol,jol akarta erezni magat:)

2011. júl. 13. 15:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Ő nyár elején volt 19 :)
2011. júl. 13. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!