Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb Fiúkat kérdeznék! Ti hogy vagytok ezzel?
Áhhh ez már semmi jót nem jelent.Társkeresőn van.Egyébként hogy jöttél rá?
Nem hinném hogy az egóját akarja növelni.Regizz fel kamuképpel meg adatokkal,és kezdj el vele flörtölgetni meg ilyenek.Am én is lány vagyok,és az én párom meg olyan oldalon van fennt ahol pontozni lehet a képet 1-10-ig,meg lehet ismerkedni.Neki ez az egójának tesz jót,mert 9.9-es.
De ha társkereső lenne,engem zavarna.
Én is fiatal és lány vagyok.25É de fent vagyok egyen. egyszer még a netem ején regiztem(10éve) néha kapok hirlevet oszt annyi:) csajozas.hu/pasizas.hu
Nem hiszem hogy ez gáz lenne.. Néha belépek,körbenézek,horoszkópot olvasok,fórumozok,azt án ujabb 1évig semmi...
Én abból tudok kiindulni ha nem olyan régi a kapcsolat, nem árt ismerkedni nézelődni, mert ha szétmegyünk akkor legyen másik lány.
Érettebbeket kérdezel, azt mind 20on felül vannak persze rávágják h kamu.
13:14
Szóval nem feltétlen megcsalási szándékból szerinted? Miért te hány éves vagy? Barátom és én 6. éve leszünk együtt ősszel. Barátom 23 éves, én 22.
13.14es vagyok
Én még csak 19 vagyok, de nálam csak ez lenne az oka hogy nézelődök mások után.
Bár leírtad h 6 év hát kicsit meglepődtem, gyerekkorotoktól együtt vagytok lehet megunt akkor.
""""Szóval nem feltétlen megcsalási szándékból szerinted? Miért te hány éves vagy? Barátom és én 6. éve leszünk együtt ősszel. Barátom 23 éves, én 22"""""
Nem tudom, hogy miért is tetted fel ide ezt a kérdést. Mivel kegyetlenül szerelmes vagy és azt akarod hallani hogy ez normális dolog.
A pasid meg hülyére vesz. Inkább tűrj neki tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!