Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb Fiúkat kérdeznék! Ti hogy vagytok ezzel?
aki másfelé is nézeget, akár úgy, hogy konkrétan nem csal meg, az nem gondolja komolyan a kapcsolatot, és nem érett.
ennyi.
Ha fent van akkor nem csak nézelődik. Nézelődjön az utcán. Keres valakit. Vagy csak egyszerűen gyagyás.
30/F
Nem értek egyet vele, de vannak fickók, akiket éltet ez a fajta vadászgatás. A netes kommunikáción rendszerint nem is lépnek túl, tehát egy párkapcsolatra nem feltétlenül veszélyes, de azért nem helyeslendő dolog. De a motiváció nem a megcsalás, hanem a vonzerő meglétének visszaigazolódása utáni vágy.
A lány is tehet ellene: tegye kicsit érdekesebbé a kapcsolatukat.
Ha szeretem a páromat, vele (és csak vele) tervezem a jövőmet, és (ez is fontos!) viszont érzem ugyanezt, eszembe sem jut flörtölgetni, vagy tesztelgetni, hogy bejövök-e másnak, vagy sem! Miért érdekes, ha jól érzem magam a párommal, és nem akarom megcsalni, vagy elhagyni? Én is csak akkor kezdtem el flörtölgetni, amikor a volt feleségemről kiderült, hogy ugyanezt csinálja (msn hapsikkal éjszakákon át, iwiw, stb...), és ugyanezzel a dumával jött, hogy "csak kíváncsi vagyok, mennyire tetszem másoknak". Persze... aztán egy idő után el is tűnt néhányszor otthonról, odáig jutott a kíváncsisága, hogy végül találkozgatott a hapsijával.... Arra már nem kérdeztem semmit, váltunk. Akkor mit mondott volna?? Jajjj, ne legyél már ilyen nevetséges féltékeny majom, csak kíváncsi voltam, hogy van-e olyan jó az ágyban, mint Te, de nem az, nyugi!...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!