Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érettebb Fiúkat kérdeznék! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb Fiúkat kérdeznék! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Több embernél olvastam itt erről a problémáról. Na most nekem is ilyen problémám lenne! Barátom állítja, hogy szeret és komolyan tervez velem, több éve együtt vagyunk már. De fenn van egy társkeresős oldalon. Ez nálatok minden esetben azt jelenti, hogy megakartok minket csalni, vagy csak nézelődtök és flörtölgettek? Netán az is lehet, hogy próbára teszitek mennyire jöttök be más lányoknak? Barátom ez utóbbit mondta. Most komolyan: Etettek minket ezzel a sablonnal, vagy igaz is lehet?
2011. júl. 13. 12:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy?nem vagyok éretebb fiu,de ez nagyon gáz...honnan tudod hogy csak flörtölget?
2011. júl. 13. 12:53
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

aki másfelé is nézeget, akár úgy, hogy konkrétan nem csal meg, az nem gondolja komolyan a kapcsolatot, és nem érett.

ennyi.

2011. júl. 13. 12:59
 3/23 anonim ***** válasza:

Ha fent van akkor nem csak nézelődik. Nézelődjön az utcán. Keres valakit. Vagy csak egyszerűen gyagyás.

30/F

2011. júl. 13. 13:00
 4/23 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet vele, de vannak fickók, akiket éltet ez a fajta vadászgatás. A netes kommunikáción rendszerint nem is lépnek túl, tehát egy párkapcsolatra nem feltétlenül veszélyes, de azért nem helyeslendő dolog. De a motiváció nem a megcsalás, hanem a vonzerő meglétének visszaigazolódása utáni vágy.

A lány is tehet ellene: tegye kicsit érdekesebbé a kapcsolatukat.

2011. júl. 13. 13:01
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem is kamu, kicsit olyan szaga van h csak addig van veled amig nem talál egy jobbat. Ha komolyan gondolja kérd meg h hagyja abba mert téged zavar. Szerintem simán megcsalna ha úgy adódna.
2011. júl. 13. 13:02
 6/23 anonim ***** válasza:
Én ugyan viszonylag fiatal vagyok, és lány, de úgy gondolom, hogy a barátod vagy teljesen idióta, vagy sumákol. Ha nem teljesen hülye, akkor azt, hogy bejön-e a többi csajnak (egyébként meg ha van bnője, akit szeret, akkor miért érdekli ennyire...), azt simán le lehet szűrni másképpen is...
2011. júl. 13. 13:02
 7/23 anonim ***** válasza:

Ha szeretem a páromat, vele (és csak vele) tervezem a jövőmet, és (ez is fontos!) viszont érzem ugyanezt, eszembe sem jut flörtölgetni, vagy tesztelgetni, hogy bejövök-e másnak, vagy sem! Miért érdekes, ha jól érzem magam a párommal, és nem akarom megcsalni, vagy elhagyni? Én is csak akkor kezdtem el flörtölgetni, amikor a volt feleségemről kiderült, hogy ugyanezt csinálja (msn hapsikkal éjszakákon át, iwiw, stb...), és ugyanezzel a dumával jött, hogy "csak kíváncsi vagyok, mennyire tetszem másoknak". Persze... aztán egy idő után el is tűnt néhányszor otthonról, odáig jutott a kíváncsisága, hogy végül találkozgatott a hapsijával.... Arra már nem kérdeztem semmit, váltunk. Akkor mit mondott volna?? Jajjj, ne legyél már ilyen nevetséges féltékeny majom, csak kíváncsi voltam, hogy van-e olyan jó az ágyban, mint Te, de nem az, nyugi!...

35F

2011. júl. 13. 13:06
 8/23 anonim ***** válasza:
Nyilván nem úgy született, hogy már kapcsolatban volt valakivel. Regisztrált egy társkereső oldalra, aztán lett partnere, ő meg fent maradt az oldalon. Én sem állnék neki mindenhonnan törölni magam, ha lenne valakim.
2011. júl. 13. 13:07
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem fiú vagyok, de nálam ez már nem férne bele. Ne legyen kíváncsi más lányok véleményére! Ez már régen rossz, akkor is, ha nem csal meg.
 10/23 anonim válasza:

szerintem kamuzik.

28/F

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!